ΔΙΕΘΝΗ

Ινδία: Σκότωσε με φίδι τη γυναίκα του για να πάρει την προίκα

ινδία-σκότωσε-με-φίδι-τη-γυναίκα-του-γι-65539

Σύζυγος στην Ινδία δολοφόνησε με φίδι τη γυναίκα του – Το έκανε για να βάλει χέρι στην προίκα – Η πρώτη αποτυχημένη απόπειρα με οχιά που έβαλε σε υποψίες την οικογένεια του θύματος.

Χειροπέδες σε άνδρα, ο οποίος σκότωσε με φίδι τη γυναίκα του προκειμένου να βάλει χέρι στην προίκα της, πέρασαν αστυνομικοί.

Η αστυνομία στην Ινδία συνέλαβε έναν άνδρα που κατηγορείται ότι χρησιμοποίησε δύο δηλητηριώδη φίδια (σ.σ. μια οχιά και μια κόμπρα) για να δολοφονήσει τη σύζυγό του.

Ο συλληφθείς επιχείρησε -μάταια- να πείσει τους αστυνομικούς ότι επρόκειτο για ατύχημα.

Σύμφωνα με τους ερευνητές της πολιτείας Κεράλα (νότια Ινδία), ο Σούρατζ, ηλικίας 27 ετών, προμηθεύτηκε μια οχιά για να δαγκώσει τη σύζυγό του, Ούτρα. Η νεαρή γυναίκα επέζησε της επίθεσης, όμως χρειάστηκε να νοσηλευτεί για δύο μήνες, περιέγραψε τη Δευτέρα 25 Μαΐου 2020 στο Γαλλικό Πρακτορείο ο Άσοκ Κουμάρ, ο αστυνομικός που έχει αναλάβει την έρευνα. Καθώς η Ούτρα ανέρρωνε στο σπίτι των γονιών της αυτόν τον μήνα, ο Σούρατζ πέταξε πάνω της, ενώ εκείνη κοιμόταν, μια κόμπρα, που είχε πάρει από έναν εκτροφέα ερπετών.

«Ο Σούρατζ έμεινε στο ίδιο δωμάτιο με την Ούτρα, κάνοντας σαν να μην συνέβαινε τίποτα. Ακολουθούσε την πρωινή ρουτίνα του, όταν άκουσε τα ουρλιαχτά της μητέρας της Ούτρα» διευκρινίζει ο αστυνομικός.

Σκότωσε τη γυναίκα του με φίδι – Το έκανε για την περιουσία

Ο θάνατος της άτυχης γυναίκας επιβεβαιώθηκε στο νοσοκομείο. Οι γονείς της Ούτρα άρχισαν να υποψιάζονται τον γαμπρό τους, όταν εκείνος δήλωσε ότι θέλει να πάρει μέρος της περιουσίας της, λίγες μόλις ημέρες μετά τον θάνατό της.

Η Ούτρα προερχόταν από εύπορη οικογένεια, σε αντίθεση με εκείνη του Σούρατζ, που εργάζεται σε τράπεζα. Το ζευγάρι είχε αποκτήσει ένα παιδί ενός έτους.

Η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου έδειξε πως ο ύποπτος είχε επαφές με εκτροφείς ερπετών και έψαχνε βίντεο με φίδια στο διαδίκτυο, σύμφωνα με την αστυνομία. Η προίκα της Ούτρα ήταν διόλου ευκαταφρόνητη: Σχεδόν 100 χρυσά νομίσματα, ένα καινούργιο αυτοκίνητο και μισό εκατομμύριο ρουπιες σε ρευστό (6000 ευρώ), σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

«Ο Σούρατζ φοβόταν ότι παίρνοντας διαζύγιο από την Ούτρα, δεν θα μπορούσε να πάρει την προίκα. Για αυτόν ακριβώς τον λόγο, αποφάσισε να τη σκοτώσει» τονίζει ακόμη ο αστυνομικός που ανέλαβε την εξιχνίαση της απίστευτης υπόθεσης.

Εκτός από τον συζυγοκτόνο, συνελήφθη και ο άνθρωπος που του προμήθευσε τα φίδια.

athensvoice.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου