ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Προς πώληση ο Γκάνσο

προς-πώληση-ο-γκάνσο-402528

Η Σάντος δεν μπορεί να κρατήσει τον Γκάνσο παρά τη θέλησή του, αφού υπάρχει όρος που του επιτρέπει να εξαγοράσει το υπόλοιπο συμβόλαιό του και να συνεχίσει την καριέρα του στην Ευρώπη.

Ο πρόεδρος της Σάντος αναγκάστηκε να αλλάξει στάση απέναντι στον Γκάνσο, αφού όπως φαίνεται δεν είναι στο χέρι της βραζιλιάνικης ομάδας το αν θα μείνει ο 22χρονος άσος, που φέρεται αποφασισμένος για το υπερατλαντικό ταξίδι.

Σύμφωνα με τα Μέσα της χώρας του καφέ, ο νεαρός βιρτουόζος ποδοσφαιριστής είναι διατεθειμένος να κάνει χρήση του δικαιώματος που έχει βάσει συμβολαίου και να εξαγοράσει την ελευθέρας του, πληρώνοντας το συμβόλαιό του μέχρι το 2015.

Αυτό σημαίνει ότι αρκετοί Ευρωπαϊκοί σύλλογοι θα σπεύσουν να εκφράσουν το ενδιαφέρον τους να τον εντάξουν στο ρόστερ τους, και παράλληλα έκανε τον Λουίς Ολιβέιρα, πρόεδρος της Σάντος, να γίνει πολύ πιο διαλλακτικός στην αποδέσμευσή του, τονίζοντας: «Η επιθυμία του παίκτη είναι το σημαντικότερο, αλλά μέχρι τώρα δεν έχει φτάσει κάποια πρόταση για αυτόν. Στην αλήθεια τίποτα δεν έχει αλλάξει. Εγώ ξέρω ότι ο Γκάνσο έχει συμβόλαιο μέχρι το 2015 και πως θέλουμε να μείνει στην ομάδα μέχρι το τέλος του».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου