ΔΙΕΘΝΗ

Γερμανία: Αυξήθηκαν για τέταρτη συνεχόμενη ημέρα οι θάνατοι από τον κορωνοϊό -Εφτασαν τους 2.373

γερμανία-αυξήθηκαν-για-τέταρτη-συνεχ-124098

Άλλοι 266 άνθρωποι υπέκυψαν από τον κορονοϊό το τελευταίο 24ωρο στη Γερμανία, όπου ο αριθμός των νεκρών εξαιτίας της πανδημίας ανέρχεται πλέον σε 2.373.

Ο αριθμός των νέων επιβεβαιωμένων κρουσμάτων μόλυνσης από τον κορονοϊό SARS-CoV-2 στη χώρα αυξήθηκε κατά 5.323 για να φθάσει σήμερα τα 113.525, όπως δείχνουν τα στοιχεία του Ινστιτούτου Ρόμπερτ Κοχ, το οποίο είναι ειδικευμένο στην αντιμετώπιση των μολυσματικών ασθενειών.

Αυξήθηκαν για τέταρτη ημέρα κρούσματα και θάνατοι στη Γερμανία

Πρόκειται για την τέταρτη συνεχόμενη ημέρα που καταγράφεται αύξηση τόσο των θανάτων, όσο και των κρουσμάτων μόλυνσης, έπειτα από ισάριθμες συναπτές ημέρες μείωσής τους.

Την ίδια ώρα ο ομοσπονδιακός υπουργός Υγείας, Γενς Σπαν δήλωσε χθες πως πιστεύει ότι είναι δυνατή μια πρώτη χαλάρωση των περιορισμών, που έχουν επιβληθεί στη Γερμανία λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, μετά τις διακοπές του (καθολικού) Πάσχα που εορτάζεται αυτήν την Κυριακή.

Για να γίνει αυτό θα πρέπει να σταθεροποιηθεί η «θετική τάση στην επιβράδυνση των κρουσμάτων, δήλωσε στην οικονομική εφημερίδα Handelsblatt.

Πηγή: iefimerida.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου