LIFE STYLE

Τζένιφερ Άνιστον: το δώρο των 10.000 δολαρίων σε ηρωίδα νοσοκόμα

τζένιφερ-άνιστον-το-δώρο-των-10-000-δολαρίω-131765

Η Τζένιφερ Άνιστον βοήθησε τον φίλο της Τζίμι Κίμελ να κάνει έκπληξη σε μια νοσοκόμα που παραμένει απομονωμένη μακριά από τα παιδιά της καθώς διαγνώστηκε θετική στον κορονοϊό.

Η 51χρονη ηθοποιός συμμετείχε μέσω βιντεοκλήσης στην εκπομπή του Κίμελ, συνομίλησε με την Kimball Fairbanks από τη Γιούτα η οποία είπε πώς πιστεύει ότι κόλλησε τον κορονοϊό, για τα χρόνια που εργάζεται ως νοσηλεύτρια στο καρδιολογικό τμήμα, ενώ εξήγησε πώς είναι να έχεις τον ιό:

“Νιώθω σαν να με έχει χτυπήσει τρένο, και έχω τα απλά συμπτώματα” εξήγησε η νοσοκόμα.

Κάποια στιγμή, ο Κίμελ λέει στη νοσοκόμα:

“Θέλαμε να σου φτιάξουμε τη διάθεση. Οπότε, θέλω να γνωρίσεις κάποια, το όνομά της είναι Τζένιφερ”.

Και εκπροσωπώντας όλους τους τηλεθεατές της εκπομπής, η Άνιστον εμφανίστηκε στην οθόνη και επαίνεσε την εργαζόμενη στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης για την γενναιότητα και την ανιδιοτέλειά της.

“Γεια σου αγάπη μου, είναι τόσο ωραίο που σε γνωρίζω. Απλά θέλω να πω ο Θεός να ευλογεί εσένα και όλους εσάς εκεί έξω που κάνετε ό,τι κάνετε. Εγώ απλά, δεν ξέρω καν πώς να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου για όλα όσα κάνετε, θέτοντας την υγεία σας σε κίνδυνο και σε όλα αυτά. Είστε εκπληκτικοί!”, ανέφερε η Ανιστον μιλώντας στη νοσοκόμα που δε μπορούσε να κρύψει τον ενθουσιασμό της.

“Ευχαριστούμε πολύ, πραγματικά το εκτιμώ πολύ” είπε.

Μάλιστα η Άνιστον – η οποία αποκάλυψε ότι δεν έχει βγει από το σπίτι της εδώ και τρεις εβδομάδες – έδωσε στην νοσοκόμα δώρο αξίας 10,000 δολαρίων, και άλλα δώρα για τις νοσοκόμες που βρίσκονται στον ίδιο όροφο.

thetoc.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου