ΔΙΕΘΝΗ

Κορονοϊός: Μήνυμα συμπαράστασης στο ιατρονοσηλευτικό προσωπικό από το Διάστημα [εικόνα]

κορονοϊός-μήνυμα-συμπαράστασης-στο-ι-134626

Ο αστροναύτης της NASA Άντριου Μόργκαν μοιράστηκε από το Διάστημα όπου βρίσκεται, μια φωτογραφία του και ένα μήνυμα με αφορμή τον κορονοϊό.

Ενα μήνυμα για να δείξει την εκτίμηση που έχει στο γενναίο ιατρονοσηλευτικό προσωπικό το οποίο στη διάρκεια της συνεχιζόμενης κρίσης του κορωνοϊού διακινδυνεύει τη ζωή τους για να σώσει ζωές.

Το μήνυμα του αστροναύτη για τον κορονοϊό

Ο Μόργκαν είναι γιατρός και έστειλε το μήνυμα ανήμερα της National Doctors’ Day στις ΗΠΑ.

«Ως γιατρός, στρέφοντας τη ματιά μου πίσω στον πλανήτη μας ανήμερα της #NationalDoctorsDay, η σκέψη μου είναι στους επαγγελματίες της ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης και τους εθελοντές που διακινδυνεύουν τις ζωές τους σε αυτή την κρίση» έγραψε ο Μόργκαν από τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό. «Οι καλύτερες μας στιγμές είναι όταν βοηθούμε ο ένας τον άλλον. Στέκομαι με δέος μπροστά στο ανιδιοτελές έργο σας. Σας ευχαριστώ από τον @Space_Station».

Από σύμπτωση, μιας και βρίσκεται στο διάστημα, ο Άντριου Μόργκαν δίνει το παράδειγμα με την πιθανότατα πιο ακραία εκδοχή του «social distancing». Παράδειγμα που οφείλουμε όλοι να ακολουθήσουμε για να εμποδίσουμε την εξάπλωση της πανδημίας.

Πηγή: iefimerida.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου