ΔΙΕΘΝΗ

Βρετανία: Ντύθηκε θάμνος για να βγει από την καραντίνα

βρετανία-ντύθηκε-θάμνος-για-να-βγει-απ-137555

Κορονοϊός Βρετανία: Έναν ευφάνταστο τρόπο βρήκε ένας Βρετανός για να βγει βόλτα.

Κορονοϊός Βρετανία: Ένας Βρετανός σκαρφίστηκε έναν… παράδοξο τρόπο, προκειμένου να «αποδράσει» από την καραντίνα. Έχει γίνει viral γιατί ντύθηκε θάμνος! Περπατούσε μερικά μέτρα, σταματούσε και κυλιόταν στον δρόμο.

Οι Νίκολας Μουράι και Μαντλίν Μάι-Ντέιβις, από το Χερτφορντσάιρ, παρακολουθούσαν με έκπληξη τον γείτονά τους που βγήκε στο δρόμο, ντυμένος από την κορυφή μέχρι τα νύχια με φύλλα. Μάλιστα, προκειμένου να μην τραβήξει την προσοχή, ο γείτονας κρύβεται, περπατά για λίγο, σταματά και φτάνει στο σημείο ακόμη και να κυλήσει. Το ζευγάρι κινηματογράφησε το περιστατικό, που δείχνει πως το σχέδιο του γείτονα λειτούργησε.

Το βίντεο, που δημοσιεύτηκε στο TikTok έχει συγκεντρώσει πάνω από 16,5 εκατομμύρια προβολές. Ο Νικ δήλωσε: «Κοιτάζοντας πίσω, δεν μπορούσα να φανταστώ ότι αυτό το βίντεο θα γινόταν viral και πως θα είχε τόσες προβολές. Μπορεί να βρισκόμαστε σε μια δύσκολη εποχή, αλλά όλοι χρειαζόμαστε λίγο γέλιο στη ζωή μας και ελπίδα».

Άλλοι έχουν ντυθεί σαν δεινόσαυροι, όπως ένας άνδρας στην Ισπανία ενώ κάποιοι άλλοι νοικιάζουν μέχρι και τα κατοικίδιά τους σε όσους δεν έχουν και θέλουν να βγουν από το σπίτι έστω και για λίγο, με μια νόμιμη δικαιολογία.

flash.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου