ΔΙΕΘΝΗ

Θετικός στον κορονοϊό βρέθηκε ο Πρίγκιπας Κάρολος

θετικός-στον-κορονοϊό-βρέθηκε-ο-πρίγκ-148142

Ο πρίγκιπας της Ουαλίας, Κάρολος, είναι θετικός στον κορωνοϊό, όπως ανακοινώθηκε από το παλάτι.

Σε επίσημη ανακοίνωση από το γραφείο του οντίζεται ότι: “Δεν έχει ακόμα γίνει γνωστό από ποιον κόλλησε τον κορονοϊό ο Πρίγκιπας καθώς είχε τις τελευταίες εβδομάδες πολλές συναντήσεις στο πλαίσιο του ρόλου του”.

Σύμφωνα με το BBC o 71χρονος Πρίγκιπας Κάρολος εμφανίζει ήπια συμπτώματα και παραμένει καλά στην υγεία του, όπως δήλωσε εκπρόσωπός του. Η Δούκισσα της Κορνουάλης, 72 ετών, μετά από τεστ που έκανε διαπιστώθηκε ότι είναι αρνητική στον ιό.

Ο Κάρολος και η Καμίλλα ήταν έως τώρα αυτοαπομονωμένοι στο Balmoral στη Σκωτία, όπου, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του παλατιού, εργαζόταν τις τελευταίες ημέρες. “Δεν είναι δυνατόν να εξακριβωθεί από ποιον ο πρίγκιπας έβγαλε τον ιό λόγω του μεγάλου αριθμού επαφών που είχε στον δημόσιο ρόλο του κατά τις τελευταίες εβδομάδες”, τονίζουν πηγές του παλατιού.

Ωστόσο η Telegraph σημειώνει ότι η πιο πρόσφατη δημόσια επαφή που είχε το τελευταίο διάστημα, και μάλιστα με πλήθος ανθρώπων, ήταν στις 12 Μαρτίου. Τότε ο Πρίγκιπας της Ουαλίας συναναστράφηκε με πολλούς, όπως ο Δήμαρχος της Πόλης του Λονδίνου, Γουίλιαμ Ράσελ, σε δείπνο στο Mansion House στο Λονδίνο, σε εκδήλωση για την ανακούφιση της Αυστραλίας από τις πρόσφατες πυρκαγιές.

thetoc.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου