ΔΙΕΘΝΗ

Οδηγός τράκαρε ποδηλάτη και του ζητά να πληρώσει τις ζημιές

οδηγός-τράκαρε-ποδηλάτη-και-του-ζητά-ν-183003

Σε μια περίεργη υπόθεση που έχει καταλήξει στα δικαστήρια της Νέας Υόρκης, ένας οδηγός ζητά αποζημίωση $700 από τον ποδηλάτη με τον οποίο συγκρούστηκε, για τις ζημιές που προκλήθηκαν στο αυτοκίνητό του!

Το ατύχημα συνέβη ένα βροχερό απόγευμα του περασμένου Γενάρη, όταν ο οδηγός Jovonte Cook συγκρούστηκε με τον ποδηλάτη Bryan Agnello. Ευτυχώς δεν υπήρξαν σοβαροί τραυματισμοί, όμως λίγες εβδομάδες μετά, ο οδηγός επέστρεψε ζητώντας $700 αποζημίωση από τον ποδηλάτη!

Σύμφωνα με την έκθεση της αστυνομίας, ο Agnello οδηγούσε ένα ποδήλατο Pake με κόκκινο φως που αναβόσβηνε ενώ φορούσε κράνος και ειδικό γιλέκο με ανακλαστήρες για να είναι ορατός. Καθώς ο ποδηλάτης έστριβε αριστερά, το Ford Fusion (Mondeo) που οδηγούσε ο Cook συγκρούστηκε μαζί του από πίσω, με αποτέλεσμα ο Angello να καταλήξει πάνω στο καπό του αυτοκινήτου.

Η εκδοχή του οδηγού είναι αρκετά διαφορετική, καθώς υποστηρίζει πως ο ποδηλάτης κινούνταν με ταχύτητα 96 km/h (!) στον αυτοκινητόδρομο Interstate 490 και δεν τον είδε λόγω καιρικών συνθηκών.

Η υπόθεση βρίσκεται πλέον στη δικαιοσύνη, με τον οδηγό να ζητά $700 και τον ποδηλάτη να επιστρέφει με $2.500.

Πηγή: newsit.gr , drive.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου