LIFE STYLE

Μια 35χρονη μητέρα που έζησε και στην Αθήνα, κέρδισε τα καλλιστεία της Μις Γερμανία

μια-35χρονη-μητέρα-που-έζησε-και-στην-αθ-197040

Μια ιστορική στιγμή επιφύλασσε ο διαγωνισμός καλλιστείων για την Μις Γερμανία του 2020. Νικήτρια του φετινού διαγωνισμού αναδείχθηκε μία μητέρα 35 ετών, η Λέονι Σαρλότ φον Χάζε! Η φον Χάζε κέρδισε τον διαγωνισμό από τις, κατά πολύ, νεότερες αντιπάλους της και έγινε η γηραιότερη που κερδίζει τον συγκεκριμένο τίτλο. Η νικήτρια είναι μάλιστα και μητέρα ενός παιδιού τριών ετών, με την Bild και άλλα ΜΜΕ της Γερμανίας, να αναφέρουν πως στην επικράτησή της δεν έπαιξε ρόλο τόσο η εμφάνισή της στην πασαρέλα με μαγιό, αλλά το βιογραφικό και η προσωπικότητά της.

Μις Γερμανία: Η ιστορία της νικήτριας, είχε ζήσει στην Ελλάδα

Η επικράτηση φον Χάζε ήταν μια μεγάλη έκπληξη στην Γερμανία, με την 35χρονη μητέρα να είναι επιχειρηματίας (πουλάει vintage φορέματα σε κατάστημα, αλλά και στο διαδίκτυο) στο Κίελο. Οταν ανακοινώθηκε το όνομά της, αναφώνησε πως «είναι η νύχτα των ισχυρών γυναικών».

Εκτός από την γηραιότερη νικήτρια, είναι και η πρώτη που κερδίζει τον διαγωνισμό, ενώ είναι παράλληλα και μητέρα.

Η φον Χάζε γεννήθηκε στην Ναμίμπια, με τους γονείς της και τα αδέρφια της να ζουν εκεί. Η ίδια σπούδασε μάρκετινγκ και πέρασε σε διάφορα μέρη του κόσμου την ζωή της, μεταξύ αυτών και στην Αθήνα, όπως είπε η ίδια.

«Χρειάστηκε να γνωρίσω όλο τον κόσμο για να έχω εμπειρίες. Έζησα στην Αθήνα, το Λονδίνο, το Μιλάνο, το Κέιπ Τάουν και το Βερολίνο», είπε χαρακτηριστικά η φον Χάζε, που στο παρελθόν είχε εργαστεί ως στιλίστρια, αλλά και σε δουλειές που είχαν να κάνουν με μάρκετινγκ.

Πηγή: iefimerida.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου