ΔΙΕΘΝΗ

Συναγερμός στη Γερμανία: Πυροβολισμοί και επίθεση με μαχαίρι -Δύο τραυματίες

συναγερμός-στη-γερμανία-πυροβολισμο-200022

Τουλάχιστον δύο άνθρωποι τραυματίστηκαν το απόγευμα της Πέμπτης στην μικρή πόλη Πλόχινγκεν της Γερμανίας.

Σύμφωνα με τις πρώτες αναφορές της αστυνομίας άγνωστο για ποιο λόγο, άνδρας πυροβόλησε, ενώ κάποιος άλλος έκανε χρήση μαχαιριού σε μια συμπλοκή που είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστούν δύο άνθρωποι.

Στη συνέχεια, η αστυνομία στη Γερμανία εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό, αναζητώντας τρεις υπόπτους που συνδέονται με κάποιον τρόπο με το βίαιο περιστατικό. Όπως ανακοίνωσε στη συνέχεια η αστυνομία, οι Αρχές συνέλαβαν ήδη έναν ύποπτο για το περιστατικό, με την έρευνα να βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη.

Για 5 τραυματίες στη Γερμανία κάνουν λόγο τα ΜΜΕ

Με έκτακτη ανάρτηση στο twitter το γαλλικό FranceNews24 κάνει λόγο για πέντε τραυματίες από το περιστατικό βίας στην πόλη της νοτιοανατολικής Γερμανίας. Στο ποστ γίνεται λόγος για χρήση όπλου, αλλά και μαχαιριού κατά την επίθεση.

Σε εξέλιξη επιχείρηση της αστυνομίας στη Γερμανία

Η αστυνομία της πόλης Ρόιτλινγκεν στην Βάδη-Βυρτεμβέργη της Γερμανίας με tweet της, επεσήμανε πως αναζητά τρεις υπόπτους για περιστατικό που έλαβε χώρα το απόγευμα της Πέμπτης. Με επόμενο tweet, οι Αρχές ειδοποιούν τους πολίτες πως μαζική επιχείρηση βρίσκεται σε εξέλιξη γύρω από τον Σιδηροδρομικό Σταθμό της μικρής πόλης Πλόχινγκεν.

Οι Αρχές στη Γερμανία καλούν τους πολίτες να αποφύγουν τους οδικούς άξονες γύρω από το σημείο, αλλά και να μην βγαίνουν από το σπίτι τους, εφόσον διαμένουν στην περιοχή, αν δεν είναι απολύτως απαραίτητο.

Πηγή: iefimerida.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου