ΔΙΕΘΝΗ

Φρικτό έγκλημα στις ΗΠΑ: Πτώμα 22χρονης βρέθηκε μέσα σε βαλίτσα

φρικτό-έγκλημα-στις-ηπα-πτώμα-22χρονης-200906

Φρικτό έγκλημα έγινε στο Λας Βέγκας, ενώ το πτώμα μιας 22χρονης γυναίκας βρέθηκε μέσα σε βαλίτσα στο διαμέρισμα ενός 55χρονου.

Η αστυνομία έφτασε στον εντοπισμό της νεκρής έπειτα από καταγγελίες μίας δεύτερης γυναίκας η οποία κατέθεσε ότι απήχθη και βιάστηκε από τον ιδιοκτήτη του διαμερίσματος, ο οποίος αργότερα ταυτοποιήθηκε με τον 55χρονο Γκάρι Ουόκερ. Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο σπίτι του υπόπτου, ειδοποιήθηκαν από κάποιον ότι ο 55χρονος είχε δολοφονήσει μία άλλη γυναίκα.

Λίγο μετά, ήρθαν αντιμέτωποι με τη σορό που ανήκε στην 22χρονη Μόργκαν Αμάια, η οποία, σύμφωνα με τις Αρχές, έφερε τραύμα από σφαίρα στο κεφάλι.

Ένα κοντινό πρόσωπο της Αμάια είπε, σύμφωνα με το δημοσίευμα της New York Post, ότι η Αμάια ήταν εθισμένη στα ναρκωτικά από τα οποία προσπαθούσε να ανεξαρτητοποιηθεί, ώστε να μπορέσει να πάρει την επιμέλεια της μόλις ενός έτους κόρη της.

Ακόμα, είπε, ότι μαζί με τον αρραβωνιαστικό της είχαν γνωρίσει τον Ουόκερ και θεώρησαν ότι ήταν κάποιος φίλος που είχε προσφέρει στέγη στην άτυχη 22χρονη από την ημέρα που χώρισε με τον σύζυγό της.

[ethnos.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου