ΔΙΕΘΝΗ

Sun: Οι Γερμανοί έχουν πάθει ψύχωση με το πορνό με πρόσφυγες

sun-οι-γερμανοί-έχουν-πάθει-ψύχωση-με-το-π-236482

Από το 2015 που άνοιξαν τις πόρτες τους στους μετανάστες και πρόσφυγες τους φαντασιώνονται σεξουαλικά – Στούντιο ερωτικών ταινιών στη Γερμανία ασχολούνται αποκλειστικά με τη λεγόμενη «πορνογραφία των προσφύγων» και την «πορνογραφία του χιτζάμπ».

«Ψύχωση» έχουν πάθει οι Γερμανοί με το πορνό των προσφύγων. Από το 2015, όταν η Γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ υιοθέτησε την πολιτική ανοικτών θυρών αφήνοντας ένα εκατομμύριο πρόσφυγες να περάσουν στο γερμανικό έδαφος και προκαλώντας μεταναστευτική κρίση στην Ευρώπη, το σεξουαλικό αυτό φετίχ των Γερμανών εκτοξεύτηκε στα ύψη, όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα «The Sun».

Στούντιο ερωτικών ταινιών στη Γερμανία ασχολούνται αποκλειστικά με τη λεγόμενη «πορνογραφία των προσφύγων» και την «πορνογραφία του χιτζάμπ». Οι αναζητήσεις της Google για τις δύο κατηγορίες έχουν χτυπήσει «κόκκινο» τα τελευταία τέσσερα χρόνια, ενώ οι δημοφιλείς ιστότοποι που ασχολούνται με σεξουαλικές φαντασίες, όπως YouPorn και Pornhub, απαριθμούν εκατοντάδες σχετικά κλιπ.

«Οι Γερμανοί θέλουν να βλέπουν τον ταλαιπωρημένο μετανάστη περισσότερο ταπεινωμένο», δηλώνουν οι ειδικοί σε μία προσπάθεια να εξηγήσουν το φαινόμενο. Στις πορνογραφικές ταινίες των προσφύγων, οι περισσότερες δείχνουν ηθοποιούς από τη Μέση Ανατολή που να είναι υπόδουλοι λευκών αρσενικών. «Ορισμένες από τις ταινίες είναι στην αραβική γλώσσα. Αυτό θεωρείται ως μια ακόμη προσπάθεια να παρουσιαστούν οι μετανάστες ως μυστηριώδη αντικείμενα σεξουαλικού πόθου», αναφέρει το επίμαχο δημοσίευμα.

Σύμφωνα με δηλώσεις του Γερμανού ανθρωπολόγου Γιάκομπ Παστέτερ στο δίκτυο «InfoMigrants», η σεξουαλικότητα είναι «ένα μέσο για να εξοικειωθεί κανείς με πράγματα που του είναι ξένα».

«Οι άνθρωποι θέλουν να βιώσουν τουλάχιστον μία στοιχειώδη σχέση μεταξύ των σεξουαλικών πράξεων που βλέπουν και των θεμάτων της καθημερινής ζωής, όπως συμβαίνει με την πορνογραφία των προσφύγων. Για τον λόγο αυτόν και το πορνό των προσφύγων γίνεται ολοένα και πιο διαδεδομένο στη Γερμανία».

«Το περιεχόμενο είναι συνήθως ιδιαίτερα υποτιμητικό για τις γυναίκες, όπου εμφανίζονται να υφίστανται σεξουαλική κακοποίηση για λίγα χρήματα ή επειδή δεν έχουν τη δύναμη να αρνηθούν να υποκύψουν στις επιταγές του άνδρα-Ευρωπαίου. Κάποιοι ισχυρίζονται πως η αύξηση αυτή της αναζήτησης του συγκεκριμένου είδους πορνό σχετίζεται με την επιθυμία των Γερμανών να βλέπουν τους πρόσφυγες να εξευτελίζονται ακόμα περισσότερο», γράφει η εφημερίδα «The Sun».

protothema.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου