ΔΙΕΘΝΗ

Μητέρα δολοφόνησε το βρέφος της και πέταξε τον 2χρονο γιο της από το παράθυρο!

μητέρα-δολοφόνησε-το-βρέφος-της-και-πέ-246956

Δεν μπορεί να χωρέσει ανθρώπου νους τα όσα διαδραματίστηκαν σε διαμέρισμα του Σικάγο, όπου μια μητέρα δολοφόνησε με φρικτό τρόπο τα δυο παιδιά της, πριν επιχειρήσει να αυτοκτονήσει. H Aleah Newell δυο μέρες πριν την ασύλληπτη τραγωδία ζήτησε την βοήθεια της Πρόνοιας καθώς δεν μπορούσε να μεγαλώσει τα δυο παιδιά της, τον 7 μηνών Ameer και τον 2 ετών Johntavis.

Η Πρόνοια όμως δεν πρόλαβε να δράσει και το φρικιαστικό έγκλημα συνέβη. Η Aleah πρώτα οδήγησε τον Ameer στην μπανιέρα όπου τον μαχαίρωσε συνολικά 19 φορές, πριν τον κάψει (!) με καυτό νερό. Ο θάνατος του παιδιού ήταν ακαριαίος, σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας. Στη συνέχεια, η Aleah στράφηκε στον Johntavis. Ο παππούς της, στο διαμέρισμα του οποίου έγινε η τραγωδία, προσπάθησε να σώσει το παιδί, ωστόσο δέχτηκε και εκείνος επίθεση με μαχαίρι, ωστόσο τραυματίστηκε ελαφριά.

Η Aleah στη συνέχεια πέταξε τον Johntavis από το παράθυρο του διαμερίσματος, το οποίο βρισκόταν στον 11ο όροφο. Η Aleah λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, βούτηξε και εκείνη από το παράθυρο, ωστόσο η τέντα σε διαμέρισμα του τρίτου ορόφου «έκοψε» την φόρα, με αποτέλεσμα να σωθεί. Η 20χρονη νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Ο 2χρονος JohntavisΟ μόλις 7 μηνών, Ameer

[ethnos.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου