ΔΙΕΘΝΗ

Ράπερ νεκρός στα 21 του χρόνια – Μετά από κρίση στο αεροδρόμιο

ράπερ-νεκρός-στα-21-του-χρόνια-μετά-από-275963

Την τελευταία του πνοή άφησε σε ηλικία μόλις 21 ετών ο ράπερ Juice WRLD, στο Σικάγο την Κυριακή το πρωί. Σύμφωνα με τα αμερικανικά ΜΜΕ, ο Juice WRLD, ένιωσε μια έντονη αδιαθεσία και πέθανε μετά από κρίση που έπαθε στο αεροδρόμιο Midway της πόλης

Η πτήση στην οποία επέβαινε προσγειώθηκε νωρίς το πρωί της Κυριακής και σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες υπέστη κρίση την ώρα που περπατούσε στο αεροδρόμιο, ενώ οι αστυνομικοί είπαν ότι άρχισε να βγάζει αίμα από το στόμα του όταν έφτασαν οι πρώτες βοήθειες. Ο εκπρόσωπος της αστυνομίας Άντονι Γκουλιέλμι, δήλωσε στους Chicago Sunday Times, ότι είναι ασαφές εάν κάποιο είδος ναρκωτικού έπαιξε ρόλο στον θάνατό του.

Ο ράπερ Juice WRLD, το πραγματικό όνομα του οποίου ήταν Τζάραντ Άντονι Χίγκινς, είχε γίνει διάσημος για την viral επιτυχία του «Lucid Dreams». Η ψυχική υγεία, η θνησιμότητα και η χρήση ναρκωτικών ήταν κοινά θέματα στην μουσική του. Η δισκογραφική του εταιρεία «Interscope Geffen A & M Records» ανέφερε σε ανακοίνωσή της ότι ο ράπερ ήταν ένα «εξαιρετικό ανθρώπινο ον» που πρόλαβε να αφήσει το στίγμα του στον κόσμο σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα.

Γεννημένος στο Σικάγο το 1998, ο ράπερ μεγάλωσε με την ανύπαντρη μητέρα του, μια βαθιά θρησκόληπτη και συντηρητική γυναίκα, που του απαγόρευε να ακούει hip hop. Άρχισε να ραπάρει στο γυμνάσιο χρησιμοποιώντας την πλατφόρμα SoundCloud για να ανεβάζει και να προωθεί την μουσική του. Έκανε ντεμπούτο με το άλμπουμ «999» το 2017, με το οποίο έγινε αμέσως γνωστός στους κύκλους της ραπ και όχι μόνο.

cnn.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου