ΔΙΕΘΝΗ

Λευκωσία: Συνελήφθη ο ένοπλος που έχει ταμπουρωθεί σε διαμέρισμα και πυροβολούσε στον αέρα

λευκωσία-συνελήφθη-ο-ένοπλος-που-έχει-304412

Στη σύλληψη του 62χρονου ένοπλου ο οποίος είχε ταμπουρωθεί από χθες σε διαμέρισμα στο διαμέρισμα του στη Λευκωσία, θέτοντας σε κινητοποίηση τις Αρχές, προχώρησε τα ξημερώματα η Κυπριακή αστυνομία.

Η σύλληψη έγινε όταν γύρω στις 2:30, ο άνδρας άνοιξε την πόρτα του διαμερίσματός του έξω από το οποίο βρίσκονταν αστυνομικοί, οι οποίοι προχώρησαν άμεσα στη σύλληψή του.

Η αστυνομία μετέφερε τον 62χρονο στο νοσοκομείο όπου και εξετάστηκε από ψυχίατρο και άλλους γιατρούς.

Από έρευνες που έγιναν στο διαμέρισμά του εντοπίστηκαν 12 κυνηγετικά όπλα, 1 αεροβόλο, μεγάλος αριθμός φυσιγγίων και αριθμός μαχαιριών. Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 62χρονος είχε άδεια κατοχής για τα όπλα.

Υπενθυμίζεται πως η αστυνομία ειδοποιήθηκε χθες το απόγευμα για ένοπλο σε μπαλκόνι διαμερίσματος στη Λευκωσία και στη σκηνή έσπευσαν άμεσα μέλη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λευκωσίας και διαπραγματευτές, ενώ η περιοχή αποκλείστηκε. Παράλληλα, η Αστυνομία απομάκρυνε και τους ένοικους της πολυκατοικίας όπου διαμένει ο 62χρονος, για λόγους ασφαλείας.

Σε κάποια στιγμή το βράδυ, ο άνδρας έσβησε τα φώτα του διαμερίσματός του, έκλεισε τις πόρτες και ενημέρωσε τους αστυνομικούς ότι θα πάει για ύπνο.

Οι αστυνομικοί παρέμειναν στον χώρο, όπου τελικά τα ξημερώματα προχώρησαν στη σύλληψή του.

[protothema.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου