ΔΙΕΘΝΗ

Γαλλίδα γέννησε σε νυχτερινό κλαμπ και «χάρισε» στο νεογέννητο ισόβια ελεύθερη είσοδο στο μαγαζί

γαλλίδα-γέννησε-σε-νυχτερινό-κλαμπ-κα-305769

Ένα σπάνιο περιστατικό με μια 19χρονη να γεννάει σε νυχτερινό κλαμπ στο οποίο διασκέδαζε μέχρι τις 5:30 τα ξημερώματα σημειώθηκε την περασμένη Δευτέρα στην πόλη Τουλούζ της Γαλλίας.

Η 19χρονη διασκέδαζε στο κλαμπ Ο όταν ξαφνικά την έπιασαν οι πόνοι της γέννας με τους άλλους πελάτες και τους εργαζομένους στο νυχτερινό μαγαζί να βοηθούν για να έρθει με ασφάλεια στον κόσμο το παιδί.

Όταν όλα τελείωσαν χωρίς απρόοπτα και με χαμόγελα, οι υπεύθυνοι του κλαμπ ανακοίνωσαν ότι το νεογέννητο θα έχει ισοβίως ελεύθερη είσοδο στο μαγαζί.

«Ήταν 5:30 τα ξημερώματα, την ώρα που κλείνουμε. Ήρθε ένας άνδρας της ασφάλειας και μου είπε “έλα, είναι κάτι επείγον”. Τότε είδα ότι η κοπέλα γεννούσε» περιέγραψε τι συνέβη η διευθύντρια του κλαμπ.

Σύμφωνα με την ίδια ένας από τους εργαζομένους στο κλαμπ ήταν σε απευθείας επικοινωνία με ειδικούς «οι οποίοι μας είπαν τι να κάνουμε».

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η κοπέλα είχε πάει στο κλαμπ με έναν φίλο της προκειμένου να αλλάξει παραστάσεις λόγω ενός προσωπικού προβλήματος που αντιμετώπιζε.

[protothema.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου