AROUND THE WEB

Ουρολάγνος – αξιωματούχος του Γαλλικού υπουργείου Πολιτισμού έριχνε διουρητικό στους καφέδες γυναικών

ουρολάγνος-αξιωματούχος-του-γαλλικ-308966

Για περισσότερα από 10 χρόνια ένας ανώτατος υπάλληλος του Γαλλικού υπουργείου Πολιτισμού, απολάμβανε το πάθος του να βλέπει τις γυναίκες να ουρούν. Βρισκόταν σε θέση κλειδί στο Γαλλικό υπουργείο και έκανε πολλές συνεντεύξεις με γυναίκες για να προσληφθούν σαν εποχικές υπάλληλοι.

Σε όποια του άρεσε της έριχνε στον καφέ διουρητικό και στη συνέχεια όταν η γυναίκα ήθελε να ουρήσει εκείνος έλεγα ότι χάλασαν οι τουαλέτες. Τις συνόδευε μέχρι έξω από το παράρτημα του υπουργείου και τους πρότεινε να ουρήσουν σε μια απομακρυσμένη γωνιά του κήπου και ο ίδιος προσφέρονταν να δημιουργήσει με το παλτό του ένα παραβάν για να μην τις δουν.

Οι περισσότερες γυναίκες δεν άντεχαν να περιμένουν και έλεγαν «ναι». Τότε ο ουρολάγνος υπάλληλος εκτός ότι τις κοίταζε συνέχεια τραβούσε και φωτογραφίες με το κινητό του χωρίς να τον καταλάβουν.

Πρόκειται για τον πρώην αναπληρωτή περιφερειακό διευθυντή του υπουργείου Πολιτισμού Κριστιάν Ν. ο οποίος σύμφωνα με την αστυνομία στα 10 χρόνια αυτά είχε εξαπατήσει περισσότερες από 200 γυναίκες.

Ο Κριστιάν έχει τεθεί σε αργία. Όλα ξεκίνησαν όταν κάποιος συνάδελφος του τον είδε να φωτογραφίζει τις γυναίκες και τον κατήγγειλε. Εκτός όλων των άλλων κατηγορείται για χορήγηση επικίνδυνων φαρμακευτικών ουσιών. Μάλιστα όταν οι αστυνομικοί εξέτασαν τον υπολογιστή του στο γραφείο, βρήκαν ότι είχε έναν φάκελο που είχε ονομάσει «πειράματα» και σε αυτόν κατέγραφε με λεπτομέρειες την κάθε γυναίκα και την αντίδραση της.

topontiki.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου