ΔΙΕΘΝΗ

Βάσανα… πλουσίων: Αμερικανίδα μηνύει λέσχη για $30.000 επειδή ο σερβιτόρος λέρωσε την τσάντα της

βάσανα-πλουσίων-αμερικανίδα-μηνύει-320976

Μια ευκατάστατη γυναίκα από το Νιου Τζέρσεϊ υπέβαλε μήνυση εις βάρος μιας λέσχης στην περιοχή Ντέμαρεστ, ζητώντας 30.000 δολάρια επειδή ο σερβιτόρος λέρωσε την πανάκριβη ροζ τσάντα της.

Σύμφωνα με τη New York Post, που επικαλείται δημοσίευμα τοπικού μέσου, η Maryana Beyder απολάμβανε το γεύμα της στο πολυτελές Alpine Country Club τον Σεπτέμβριο του 2018, όταν ένας σερβιτόρος (ο οποίος δεν κατονομάζεται) φέρεται να έχυσε κρασί πάνω στην ίδια, τον σύζυγό της και την κομψή Hermes τσάντα της. Όταν η ταραγμένη γυναίκα παραπονέθηκε στη λέσχη και στην ασφαλιστική της εταιρεία, ζητώντας να αποζημιωθεί, βρέθηκε αντιμέτωπη με την αδιαφορία των υπευθύνων και την αρνητική τους στάση απέναντι στο αίτημά της.

«Δεν μπορούσαν να κατανοήσουν ότι μια τσάντα μπορούσε να κοστίζει τόσα πολλά. Ουσιαστικά έπεσε θύμα διακρίσεων επειδή είχε στην κατοχή της μια τέτοια τσάντα. Το είδαν σαν ένα είδος προβλήματος που μπορούν να έχουν μόνο οι πλούσιοι», είπε στον ιστότοπο northjersey.com η δικηγόρος της γυναίκας.

Όπως εξήγησε, επί έναν ολόκληρο χρόνο η πελάτισσά της προσπαθούσε να βγάλει άκρη, μιλώντας απευθείας με τη λέσχη, μέχρι που οι υπεύθυνοι σταμάτησαν να απαντούν στα μηνύματά της.

Στη μήνυση που εξασφάλισε το τοπικό μέσο, η Beyder ισχυρίζεται ότι η πολυτελής λέσχη επέδειξε «αμέλεια» με την πρόσληψη του ατζαμή σερβιτόρου, που περιέλουσε όχι μόνο την ίδια με κρασί, αλλά και τον σύζυγό της.

Η New York Post επικοινώνησε με το Alpine Country Club, ωστόσο οι εκπρόσωποι της λέσχης αρνήθηκαν να σχολιάσουν τη μήνυση.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, οι τσάντες Hermès κοστίζουν δεκάδες χιλιάδες δολάρια. Το 2017, μία τσάντα της συγκεκριμένης φίρμας, επενδυμένη με διαμάντια, πωλήθηκε για $377.000 σε μια δημοπρασία στο Χονγκ Κονγκ, σπάζοντας το ρεκόρ για την πιο ακριβή τσάντα.

[protothema.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου