AROUND THE WEB

Την… «άκουσαν» σε κηδεία στη Γερμανία: Τους σέρβιραν κατά λάθος κέικ μαριχουάνας

την-άκουσαν-σε-κηδεία-στη-γερμανία-322489

Καφές, κονιάκ, άντε και κανένα παξιμάδι… Οχι, σε αυτή την κηδεία το μενού ήταν διαφορετικό. Περιελάμβανε κέικ μαριχουάνας, με αποτέλεσμα να την… ακούσουν όσοι ήταν εκεί για το τελευταίο αντίο στον νεκρό.

Αυτό το απίστευτο λάθος έγινε σε κηδεία στο Ρόστοκ της Γερμανίας. Μετά την τελετή ταφής, φίλοι και συγγενείς πήγαν σε εστιατόριο για καφέ και κέικ, όπως συνηθίζεται στη χώρα. Ομως, μετά την κατανάλωση του κέικ 13 από τους παριστάμενους άρχισαν να νιώθουν ναυτία και ζαλάδα και χρειάστηκαν ιατρική βοήθεια.

Πώς έγινε το λάθος μετά την κηδεία

Επειτα από έρευνα, η αστυνομία διαπίστωσε τι είχε πάει στραβά στην κηδεία. Η υπάλληλος του εστιατορίου που ήταν επιφορτισμένη με την προετοιμασία των κέικ, ζήτησε από την 18χρονη κόρη της να τη βοηθήσει. Ομως, τελικά η μητέρα πήρε από το ψυγείο λάθος μείγμα, εκείνο που η έφηβη είχε προετοιμάσει για μια… άλλη περίσταση. Και όπως προέκυψε, επρόκειτο για κέικ μαριχουάνας.

Το περιστατικό έγινε τον περασμένο Αύγουστο, αλλά δεν είχε δημοσιοποιηθεί νωρίτερα από σεβασμό στο πένθος των οικείων του νεκρού. Οσο περίεργο όμως κι αν ακούγεται αυτό που συνέβη, σίγουρα δεν συγκρίνεται με τίποτα με την κηδεία Ιρλανδού πριν από λίγες ημέρες, κατά τη διάρκεια της οποίας έπαιξε ηχογραφημένο μήνυμα του νεκρού που έλεγε «Πού στο διάολο είμαι; Βγάλτε με έξω!».

Πηγή: iefimerida.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου