AROUND THE WEB

Έκλεισαν σπίτι μέσω Airbnb και, όταν έφτασαν, ανακάλυψαν πως ήταν πορνείο

έκλεισαν-σπίτι-μέσω-airbnb-και-όταν-έφτασαν-325324

Οικογένεια από τη Δανία έκλεισε μέσω Airbnb ένα διαμέρισμα για ένα σαββατοκύριακο στη Γερμανία, προκειμένου να γιορτάσουν τα 50ά γενέθλια της μητέρας- απλά και μόνο για να ανακαλύψουν πως βρισκόταν σε πορνείο, και ήταν διακοσμημένο με sex toys και πόστερ με γυμνές γυναίκες.

Η Άννα Βίγκσο, 25 ετών, και τα δύο αδέρφια της έκλεισαν το σπίτι στο Αμβούργο για 3 ημέρες και κάλεσαν τη μητέρα τους. «Μάλλον μας διέφυγε πως κλείσαμε δωμάτιο σε πορνείο» έγραψε σχετικά στον λογαριασμό της στο Facebook, αναρτώντας…χαρακτηριστικές φωτογραφίες.

Όπως είπε η 25χρονη μουσικός στο BT.dk, τους υποδέχτηκε μια ιερόδουλη, που τους είπε «θέλετε να μείνετε εδώ; Ωραία!» και μετά τους έδειξε την πόρτα. «Μας πήγαν πάνω στις σκάλες, με μωβ ταπετσαρία γύρω, καθρέφτες παντού και δωμάτια VIP. Όταν πήγαμε στο διαμέρισμα, είδαμε ένα μεγάλο υπνοδωμάτιο, με έναν μεγάλο σταυρό, μαστίγια και μέγγενες, και γεμάτο εικόνες γυμνών γυναικών και πολλές ταινίες πορνό. Όλοι σοκαριστήκαμε. Τι στο διάολο κλείσαμε; Μετά μας ζήτησαν να είμαστε λίγο προσεκτικοί όταν πάμε κάτω, εξαιτίας των γυναικών που δούλευαν εκεί».

Παρόλα αυτά, όπως είπαν τα τρία αδέλφια και η μητέρα τους, το πήραν στην πλάκα και πέρασαν πολύ ωραία. Ωστόσο, η Βίγκσο επιμένει πως δεν υπήρχε τίποτα στη διαφήμιση που να υποδεικνύει πως το διαμέρισμα ήταν σε πορνείο.

HuffPost Greece

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου