ΔΙΕΘΝΗ

Η Χίλαρι Κλίντον τρολάρει την επιστολή Τραμπ: Ανέβασε υποτιθέμενο διάλογο Κένεντι με Χρουτσόφ

η-χίλαρι-κλίντον-τρολάρει-την-επιστολ-332077

Μία υποτιθέμενη επιστολή του Τζον Κένεντι στον Νικίτα Χρουτσόφ, δημοσίευσε στο Twitter η Χίλαρι Κλίντον, τρολάροντας την επίστολή του Ντόναλντ Τραμπ στον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Οι ατάκες του Τραμπ περί «ανόητου» και «διαβόλου» προκάλεσε έναν χαμό στα σόσιαλ, με την Χίλαρι Κλίντον να βρίσκει μια fake επιστολή, την οποία και δημοσίευσε, συνεχίζοντας έτσι τον διαδικτυακό «πόλεμο» με τον Αμερικανό πρόεδρο.
Τι γράφει η υποτιθέμενη επιστολή Κένεντι σε Χρουτσόφ

Η επιστολή την οποία ανέβασε η Κλίντον, τρολάροντας τον Τραμπ, γράφει: «Μην είσαι παπ…ς, εντάξει; Πάρ’ τους πυραύλους σου από την Κούβα! Όλος ο κόσμος θα πει “Γιούχου! Χρουτσόφ! Είναι ο καλύτερος! Αλλά εάν δεν το κάνεις, όλος ο κόσμος θα πει “τι ηλίθιος” και θα αποκαλεί τη χώρα σου “σοβιετικός κάλος”».

Η επιστολή παρωδία παρουσιάστηκε σε μια από τις εκπομπές του Τζίμι Κίμελ, στο τηλεοπτικό δίκτυο ABC την περασμένη εβδομάδα και έπεσε στην αντίληψη της Κλίντον, η οποία δεν άντεξε στον πειρασμό και την πόσταρε στα σόσιαλ. Το υποτιθέμενο γράμμα του Κένεντι έχει να κάνει με την κρίση των πυραύλων στην Κούβα το 1962, που οδήγησε τις ΗΠΑ και τη Σοβιετική Ένωση στα πρόθυρα πυρηνικού πολέμου.

Πηγή: iefimerida.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου