ΔΙΕΘΝΗ

Νεαρή μητέρα πήγε για αφαίρεση κύστης και πέθανε

νεαρή-μητέρα-πήγε-για-αφαίρεση-κύστης-332519

Τι καταγγέλλουν η μητέρα και ο δικηγόρος της νεαρής μητέρας δύο μικρών παιδιών.

Μία νεαρή μητέρα πέθανε λίγο αφού υπεβλήθη σε επέμβαση για αφαίρεση κύστης, όπως καταγγέλλουν η οικογένεια και ο δικηγόρος της.

Η 27χρονη πήγε στο νοσοκομείο του Λίνκολν, στο Μπρονξ των ΗΠΑ, στις 21 Σεπτεμβρίου, για να αφαιρέσει μία κύστη από το μηρό της.

Κατά τη διάρκεια, όμως, του χειρουργείου, κάτι πήγε στραβά και η 27χρονη έπαθε καρδιακή προσβολή.

Η νεαρή μητέρα δύο παιδιών πέθανε την επομένη του χειρουργείου.

Ο δικηγόρος της θεωρεί ότι η γυναίκα έπαθε έμφραγμα στο τραπέζι του χειρουργείου.

Η 27χρονη ήταν μητέρα δύο κοριτσιών 2 και 9 ετών και η οικογένειά της απαιτεί από το νοσοκομείο αποζημίωση ύψους 50.000.000 δολαρίων.

«Είναι τραγικό και απαράδεκτο να πεθαίνει έτσι μία μητέρα που μεγαλώνει μόνη τα δύο κορίτσια της. Είχε πάει απλώς για μία απλή επέμβαση αφαίρεσης κύστης στον αριστερό της μηρό», δήλωσε ο δικηγόρος της.

Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι η 27χρονη δεν είχε άλλα προβλήματα υγείας και κατηγορεί το νοσοκομείο ότι της χορήγησε πολύ αναισθησία ή ότι το αναισθητικό ήταν λάθος.

«Σκότωσαν την κόρη μου. Δεν ξέρω γιατί. Δεν ξέρω τι συνέβη στην κόρη μου», δήλωσε η μητέρα της.

Σε δήλωση που εστάλη στο αμερικανικό ABC από το νοσοκομείο Λίνκολν αναφέρεται:

«Η υγεία και η ασφάλεια των ασθενών μας είναι πάντα η πρώτη μας προτεραιότητα. Πρόκειται για ένα τραγικό περιστατικό και εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους ανθρώπους. Το απόρρητο των ασθενών μας απαγορεύει να σχολιάσουμε περαιτέρω την υπόθεση».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου