ΔΙΕΘΝΗ

Η άστεγη σοπράνο του L.A. που έχει μαγέψει τα social media

η-άστεγη-σοπράνο-του-l-a-που-έχει-μαγέψει-349995

Η αγγελική φωνή μιας άστεγης γυναίκας στο Λος Άντζελες συγκίνησε έναν αστυνομικό αλλά και εκατομμύρια ανθρώπους στα social media. Ένα βίντεο μπορεί να αλλάξει τη ζωή της.

Όταν ο αστυνομικός του Λος Άντζελες σταμάτησε για να τραβήξει ένα βίντεο με την υπέροχη φωνή μιας άστεγης που τραγουδούσε όπερα στο μετρό δεν φαντάστηκε ότι θα γίνει viral και ότι θα μαγέψει εκατομμύρια ανθρώπους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η μεγάλη πρωταγωνίστρια του βίντεο λέγεται Έμιλι Ζαμούρκα και τραγουδά το «O Mio Babbino Caro» του Πουτσίνι. Το αστυνομικό τμήμα του Λος Άντζελες ανέβασε το βίντεο στο Twitter και η ανταπόκριση του κόσμου ήταν απίστευτη. Η αγγελική φωνή της 52χρονης άγγιξε πολλές καρδιές και έχει συγκεντρώσει εκατομμύρια προβολές.

Η Έμιλι Ζαμούρκα δήλωσε στους Los Angeles Times ότι μετακόμισε από τη Ρωσία στις ΗΠΑ όταν ήταν 24 ετών. Έμαθε να παίζει πιάνο και βιολί. Το TMZ έγραψε ότι η Ρωσίδα είχε κάποτε δεχθεί πρόταση για μια δισκογραφική δουλειά από γνωστό μουσικό παραγωγό που είχε υπάρξει υποψήφιος για Grammy. Δυστυχώς ο δρόμος για την καταξίωση της Ρωσίδας δεν ήταν εύκολος.

athensvoice.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου