ΔΙΕΘΝΗ

Ενήλικη νάνος ή παρατημένο παιδί; Τι λένε οι νέοι γονείς;

ενήλικη-νάνος-ή-παρατημένο-παιδί-τι-λέ-357395

Η Νατάλια έχει βρει νέα οικογένεια. Ζει στην Ιντιάνα με τα πέντε αδέλφιά της. Οι προηγούμενοι θετοί γονείς της όμως αποκαλούν την Ουκρανή «απατεώνισσα».

Τη νέα ζωή της Ουκρανής Νατάλια Μπάρνετ παρουσιάζει σε αποκλειστικό ρεπορτάζ η βρετανική Daily Mail. Η Νατάλια είναι το κορίτσι που η οικογένεια Μπάρνετ υιοθέτησε πιστεύοντας ότι ήταν έξι ετών, αλλά σήμερα λένε ότι ήταν μια ενήλικας νάνος και «κοινωνιοπαθής» που προσπαθούσε να τους σκοτώσει.

Η Νατάλια έχει βρει νέα οικογένεια. Ζει στην Ιντιάνα με τα πέντε αδέλφιά της, πηγαίνουν όλοι μαζί στην εκκλησία, είναι τρισευτυχισμένη γιατί η νέα της οικογένεια – όλοι ευσεβείς χριστιανοί – δεν την αντιμετωπίζουν ως 30χρονη ενήλικη νάνο, αλλά ως μια έφηβη που την παράτησε η προηγούμενη θετή της οικογένεια.

Ο νέος θετός πατέρας της Ουκρανής είναι ιερέας. Η Daily Mail γράφει ότι η νέα θετή οικογένεια γνωρίζει την υπόθεση της Νατάλιας και δεν ασχολούνται με το ποια μπορεί να είναι η πραγματική ηλικία της μικροσκοπικής κόρης τους. Από φωτογραφίες που διέρρευσαν στα social media είναι εμφανές ότι οι νέοι γονείς συμπεριφέρονται στη Νατάλια σαν να είναι παιδί. Από τον τρόπο που τη ντύνουν μέχρι τα σχόλια που αφήνουν στις φωτογραφίες.

«Είναι καλοί Σαμαρείτες που βρήκαν ένα παρατημένο παιδί και ανέλαβαν τη φροντίδα του», λέει ένας οικογενειακός φίλος, «δεν είμαι ούτε γιατρός, ούτε ψυχίατρος. Έχω, όμως, μιλήσει με τη Νατάλια και την πιστεύω. Εάν με ρωτάτε για όλα αυτά που γράφονται για τη Νατάλια θα πω ότι είναι γελοιότητες και αστειότητες», πρόσθεσε.

Να σημειωθεί ότι η Ουκρανή έχει εξεταστεί από ειδικούς ψυχικής υγείας οι οποίοι διαπίστωσαν ψυχική νόσο που μπορεί να διαγνωστεί μόνο σε ενηλίκους και πίεσαν τα δικαστήρια να αλλάξουν το πιστοποιητικό γέννησής της.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου