ΔΙΕΘΝΗ

Δημόσιος υπάλληλος έβλεπε ποpνό στην δουλειά από 9000 διαφορετικά site

δημόσιος-υπάλληλος-έβλεπε-ποpνό-στην-δ-358655

Ο δημόσιος υπάλληλος που έγινε viral αλλά για… λάθος λόγους. Ο άνθρωπος αυτός φαίνεται ότι είχε βάλει στόχο να εξερευνήσει όλες τις ιστοσελίδες ερωτικού περιεχομένου που υπάρχουν στο διαδίκτυο. Αλλιώς, δεν μπορεί να εξηγηθεί ο λόγος για τον οποίον τον έπιασαν να μπαίνει στα site αυτά εν ώρα βάρδιας. Το θέμα δεν ήταν πως έβλεπε ένα κλιπ την ημέρα, ή ξόδευε κάποια λεπτά του διαλείμματος σε οφθαλμόλουτρο, αλλά το ότι είχε ανοίξει… τα πάντα στον browser του!

Κι όταν λέμε τα πάντα, εννοούμε τα πάντα. Σύμφωνα με τις έρευνες που έγιναν από τους τεχνικούς ης υπηρεσίας, ο άνθρωπος αυτός είχε ανοίξει 9.000 διαφορετικές σελίδες με ερωτικό υλικό. Δεν είναι… τυπογραφικό λάθος, ούτε παρανόηση. Ο άνθρωπος αυτός, όπως προαναφέρθηκε, παίζει να βρήκε όλες τις σελίδες που υπάρχουν στον κόσμο. Ωστόσο, η χαρά του δεν κράτησε για πολύ. Από τις 9.000 σελίδες, υπήρξαν μερικές δεκάδες που μετέφεραν ιούς, οι οποίοι μεταδόθηκαν στους άλλους υπολογιστές της εταιρείας.

Οι τεχνικοί μελέτησαν τους υπολογιστές του γεωλογικού συστήματος στις ΗΠΑ και βρήκαν μάλιστα ότι ο ένας από τους ιούς αυτούς ήταν ρώσικης προέλευσης. Γρήγορα, βρέθηκε η… πηγή του κακού. Ο υπάλληλος βρέθηκε γρήγορα καθώς το λάπτοπ που χρησιμοποιούσε του είχε παραχωρηθεί από την υπηρεσία.

Η ιστορία πήρε διαστάσεις, καθώς στις ΗΠΑ θεωρείται ανεπίτρεπτο να χρησιμοποιείται ένα κυβερνητικό pc για άλλες δουλειές. Ο υπάλληλος με τις 9.000 σελίδες… απολύθηκε.

[pagenews.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου