LIFE STYLE

Ντέμι Μουρ: Η μητέρα μου με πούλησε στον βιαστή μου για 500 δολάρια

ντέμι-μουρ-η-μητέρα-μου-με-πούλησε-στον-363443

Χωρίς τέλος οι σοκαριστικές αποκαλύψεις της Ντέμι Μουρ, με αφορμή την αυτοβιογραφία της με τίτλο «Inside Out», που κυκλοφορεί σήμερα, 24 Σεπτεμβρίου.

Η διάσημη ηθοποιός έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή Good Morning America του ABC όπου μεταξύ άλλων αποκάλυψε ότι ήταν μόλις 15 ετών όταν επιστρέφοντας βρήκε τη μητέρα της μαζί με έναν μεγαλύτερο άνδρα που ήταν γνωστός της μητέρας της μέσα στο διαμέρισμα.

Αφού την βίασε, ο άνδρας αυτός είπε στη Μουρ: «Πώς νιώθεις που η μητέρα σου σε εκπόρνευσε για 500 δολάρια;».

Η μητέρα της Μουρ ήταν αλκοολική, και πήγαινε την κόρη της στα μπαρ όταν ήταν έφηβη για να την δουν οι άνδρες. Πέθανε το 1998.

Η δημοσιογράφος Νταϊάν Σόγιερ διάβασε ένα απόσπασμα στον αέρα της εκπομπής:

«Την έπαιρνε η μητέρα της σε μπαρ για να την προσέξουν οι άνδρες. Είναι 15 ετών όταν ένα βράδυ επιστρέφει στο σπίτι και βρίσκει στο διαμέρισμα τη μητέρα της κι έναν γνωστό τους με το κλειδί στο χέρι. “ήταν βιασμός και μια καταστροφική προδοσία”».

Στη συνέχεια η δημοσιογράφος ρωτάει την Μουρ αν πραγματικά πιστεύει ότι η μητέρα της το έκανε αυτό: Η ίδια απαντά: «Βαθιά μέσα μου δεν το πιστεύω ότι πήρε τα χρήματα, ωστόσο με έβαλε σε αυτή τη θέση εν γνώσει της.»

Στο βιβλίο της, η 56χρονη σήμερα ηθοποιός περιγράφει ένα περιστατικό όταν προσπάθησε να σώσει τη μητέρα της από την αυτοκτονία.

«Το επόμενο που θυμάμαι είναι να χρησιμοποιώ τα μικρά παιδικά δάχτυλά μου, προκειμένου να βγάλω τα χάπια που είχε προσπαθήσει να καταπιεί η μητέρα μου από το στόμα της, ενώ ο πατέρας μου το κρατούσε ανοιχτό και μου έλεγε τι να κάνω» λέει για την τραυματική εκείνη εμπειρία.

Όπως εξομολογείται χαρακτηριστικά «κάτι βαθιά μέσα μου άλλαξε τότε και δεν επανήλθε ποτέ. Η παιδική μου ηλικία είχε τελειώσει».

[thetoc.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου