ΔΙΕΘΝΗ

Ελισάβετ: Για ποιο λόγο έκανε παρατήρηση στον Λιούις Χάμιλτον

ελισάβετ-για-ποιο-λόγο-έκανε-παρατήρη-365241

Η βασιλική οικογένεια της Αγγλίας έχει πολλά πρωτόκολλα που τηρεί καθημερινά. Και φυσικά, η βασίλισσα Ελισάβετ τα ξέρει όλα απ’ έξω και ανακατωτά. Τι συμβαίνει όμως όταν ο Λιούις Χάμιλτον τύχει να βρεθεί μαζί της σε δείπνο;

Όταν λοιπόν ο διάσημος οδηγός της Formula 1 προσκλήθηκε σε γεύμα με την βασίλισσα Ελισάβετ, ο ενθουσιασμός του φυσικά ήταν πολύ μεγάλος. Πού να το περίμενε όμως ότι θα τον διόρθωνε!

Το γεύμα της βασίλισσας Ελισάβετ με τον Λιούις Χάμιλτον
Ο 34χρονος αθλητής αφότου τιμήθηκε από την βασίλισσα Ελισάβετ για τα κατορθώματά του, κλήθηκε σε γεύμα περίπου έναν χρόνο αργότερα, όπως ανέφερε ο Λιούις Χάμιλτον στην εκπομπή «Graham Norton Show».

Και εξήγησε τι συνέβη: «Στο τραπέζι των 8 ατόμων, καθόμουν αριστερά της βασίλισσας Ελισάβετ. Είδα το σχέδιο καθισμάτων και ήμουν δίπλα της. Είχα ενθουσιαστεί. Έτσι λοιπόν, κάθισα και ήταν στα δεξιά μου και άρχισα να μιλάω μαζί της» όπως είπε. «Κι η Αυτού Μεγαλειότητα γύρισε και μου είπε: Θα μιλάς πρώτα από αυτή την πλευρά κι εγώ από την άλλη και μετά θα επιστρέψω σε σένα».

Το απίστευτο βασιλικό πρωτόκολλο
Σύμφωνα με το Delish, το Γραφείο του Στρατάρχη είναι υπεύθυνο για όλες τις ρυθμίσεις καθισμάτων όσον αφορά στα βασιλικά δείπνα ή σε άλλα επίσημα γεγονότα. Κι όπως αναφέρει η ιστοσελίδα: Είναι κοινώς γνωστό ότι η βασίλισσα Ελισάβετ μιλάει στο πρόσωπο που βρίσκεται δεξιά της μέχρι να έρθει το δεύτερο πιάτο του γεύματος και στην συνέχεια αλλάζει και μιλά στο άτομο που κάθεται αριστερά της.

Φυσικά, πως θα μπορούσε να το γνωρίζει αυτό ο διάσημος αθλητής της Formula 1, Λιούις Χάμιλτον. Τουλάχιστον όμως, τώρα, έμαθε από το πάθημά του. Πάντως δεν φάνηκε να ενοχλείται ιδιαίτερα από την παρατήρηση της βασίλισσας Ελισάβετ καθώς ήταν πολύ ενθουσιασμένος που κάθισε δίπλα της.

Πηγή: iefimerida.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου