ΔΙΕΘΝΗ

Κοριτσάκι γεννήθηκε με τέσσερα πόδια και τρία χέρια

κοριτσάκι-γεννήθηκε-με-τέσσερα-πόδια-365615

Οι γιατροί πιστεύουν ότι η 24χρονη μητέρα κυοφορούσε τρίδυμα, αλλά κατά τη διάρκεια της κύησης δύο από τα τρία έμβρυα ενώθηκαν

Η24χρονη μητέρα πιστεύουν οι γιατροί ότι κυοφορούσε τρίδυμα, αλλά κατά τη διάρκεια της κύησης δύο από τα τρία έμβρυα ενώθηκαν. Σοκ έπαθαν οι γιατροί κατά τη διάρκεια του τοκετού μίας γυναίκας στην Ινδία, καθώς το μωρό που αντίκρισαν γεννήθηκε με τέσσερα πόδια και τρία χέρια. Ωστόσο, το δίδυμο αδελφάκι της γεννήθηκε, κανονικά, με τέσσερα άκρα.

«Το αρσενικό παιδί είναι φυσιολογικό, αλλά το θηλυκό είναι περίπτωση συζευγμένων δίδυμων. Είχε μικρό πρόβλημα αναπνοής. Τη βάζουμε στην υποστήριξη οξυγόνου και τα ζωτικά της όργανα είναι σταθερά τώρα. Θα την παραπέμψουμε σε ένα πιο προηγμένο νοσοκομείο στο Τζαϊπούρ για περαιτέρω θεραπεία και παιδιατρική επέμβαση. Η κατάσταση της μητέρας και του αγοριού είναι σταθερή», δήλωσε ο δρ Rohitesh Meena, ο χειρουργός που πραγματοποίησε τη γέννα.

Οι γονείς, οι οποίοι σύμφωνα με το ρεπορτάζ είναι αναλφάβητοι, δεν είχαν πάει για υπερηχογράφημα και αγνοούσαν ότι περίμεναν δίδυμα. «Δεν είχαν πάει για υπερηχογράφημα. Ανησυχούσαν μετά τη γέννηση του κοριτσιού», πρόσθεσε ο Δρ Rohitesh Meena. Οι γιατροί πιστεύουν ότι τα πρόσθετα άκρα του βρέφους θα μπορούσαν να απομακρυνθούν με χειρουργική επέμβαση.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου