ΔΙΕΘΝΗ

Νίκησε τον καρκίνο δύο φορές και μετά κέρδισε και το Λόττο

νίκησε-τον-καρκίνο-δύο-φορές-και-μετά-κ-370044

Ο Στου Μακντόναλντ δεν είναι ένας καθημερινός τύπος. Είναι διαφορετικός. Οχι προς την εμφάνιση ή την ιδιοσυγκρασία του, αλλά προς τον τρόπο με τον οποίο έχει επιλέξει η ζωή να τον αντιμετωπίσει.

Ο καρκίνος του έχει χτυπήσει την πόρτα δύο φορές. Ο Στου, του έκλεισε πρώτα το μάτι και μετά την πόρτα, κατάμουτρα. Βγήκε νικητής δις. Λάθος. Τρις. Ο λόγος; Το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου αγόρασε το «νικητήριο κουπόνι» του Λόττο στην πολιτεία του Ορεγκον και την «Παρασκευή και 13», μέρα γρουσούζικη για τους Αμερικάνους, η ζωή του ανταπέδωσε όλα τα δύσκολα που πέρασε με τον πιο γλυκό τρόπο. Κερδίζοντας 4,6 εκατομμύρια δολάρια.

Ο ίδιος μάλιστα αγνόησε την πεπατημένη διαδικασία της αγοράς του κουπονιού καθώς είχε ζητήσει από την γυναίκα του να του λέει κάθε φορά που επρόκειτο να προχωρήσει στην εβδομαδιαία αγορά του, να του λέει μία συγκεκριμένη φράση. «Πάρε το νικητήριο κουπόνι». Εκείνη την φορά, ξέχασε να του το πει. Ο Στου Μακντόναλντ δεν πτοήθηκε. Προχώρησε στην αγορά του έτσι και αλλιώς.

«Είμαι πολύ τυχερός άνθρωπος. Εχω νικήσει τον καρκίνο δύο φορές. Και να που βρίσκομαι τώρα. Αυτό είναι φανταστικό», δήλωσε ο Μακντόναλντ.

Το καθαρό ποσό που θα μπεί στον τραπεζικό του λογαριασμό είναι 1,56 εκατομμύρια δολάρια μετά φόρων και λοιπών κρατήσεων. Επέλεξε μάλιστα να το πληρωθεί εφάπαξ και να μην προχωρήσει σε μηνιαίες δόσεις.

Το τυχερό κουπόνι είχε τους αριθμούς 12-13-16-35-36-54.

Την ίδια στιγμή, ένας κάτοικος στην πολιτεία του Ντέλαγουερ, κέρδισε στο λόττο το ποσό των 20 χιλιάδων δολαρίων μηνιαίως, για το υπόλοιπο της ζωής του, παίζοντας τους ίδιους αριθμούς τα τελευταία είκοσι χρόνια.

Πηγή: HuffPost US

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου