ΔΙΕΘΝΗ

Αυτός είναι ο ύποπτος για τη δολοφονία της 26χρονης Ελληνοκύπριας

αυτός-είναι-ο-ύποπτος-για-τη-δολοφονία-383260

Δόθηκε, από την αστυνομία, βίντεο στη δημοσιότητα για τον 34χρονο ύποπτο που αναζητείται για τη δολοφονία της Ιόλης.

Συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς οι έρευνες για την υπόθεση θανάτου της 26χρονης Ελληνοκύπριας, η οποία εντοπίστηκε νεκρή, γυμνή μέσα σε λίμνη αίματος σε πάρκο στην πόλη Brisbane.

Η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο, στο οποίο φαίνεται άντρας ηλικίας 34 ετών να κινείται πεζός στο δρόμο και ο οποίος ενδέχεται να συνδέεται με το γεγονός και καταζητείται. Σύμφωνα με τοπικά μέσα πρόκειται για τον 34χρονο Bradley Edwards.

H αστυνομία, έδωσε στη δημοσιότητα το βίντεο, σε μια προσπάθεια να στήσουν το παζλ των ερευνών και όποιος μπορεί, να βοηθήσει στον εντοπισμό του. Το βίντεο είναι απο την Τρίτη 3/9 σε δρόμο στην Brisbane με τις αρχές να πιστεύουν ότι ο άντρας βρισκόταν στην περιοχή εκείνη την ημέρα. Ο 34χρονος φαίνεται να κινείται ύποπτα και να κουβαλά μια τσάντα, η οποία εκτιμάται ότι είναι της άτυχης νεαρής.

Ένας Αυστραλός επιθεωρητής της υπόθεσης δήλωσε ότι ο Edwards δεν έχει σταθερή διεύθυνση, αλλά φαίνεται ότι διαμένει στην πόλη, συμπεριλαμβανομένων των περιοχών Fortitude Valley, Nundah και Windsor. Ζήτησε από το κοινό εάν γνωρίζει πού βρίσκεται ή έχει άλλες πληροφορίες να επικοινωνήσει με τις αρχές. Το ενδεχόμενο ο 34χρονος να γνώριζε την 26χρονη, διερευνάται.

Πηγή: ΑΝΤ1.COM.CY

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου