ΔΙΕΘΝΗ

Κέρδισε €1 εκατ. μετά από χρόνια πάθους με το «ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος»

κέρδισε-e1-εκατ-μετά-από-χρόνια-πάθους-μ-388443

Με τον καλύτερο τρόπο επιβραβεύτηκε για το πάθος του με το τηλεπαιχνίδι «ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος» ένας δικηγόρος στη Γερμανία ο οποίος είχε φτάσει στο σημείο να κατασκευάσει ένα ομοίωμα του στούντιο στο υπόγειο του σπιτιού του προκειμένου να νιώθει ότι συμμετέχει στο παιχνίδι.

Ο 35χρονος Γιαν Στροχ στο υπόγειό του σπιτιού του στο Αμβούργο είχε εγκαταστήσει μέχρι και μηχανισμούς για ηχητικά εφέ και το κομφετί που πέφτει όταν κάποιος κερδίζει.

Οι υπεύθυνοι της παραγωγής του τηλεπαιχνιδιού έμαθαν για το πάθος του Στροχ και με αφορμή τη συμπλήρωση 20 ετών μετάδοσης τον κάλεσαν ως παίχτη μολονότι όλο τα προηγούμενα χρόνια τον είχαν απορρίψει όταν υπέβαλε αιτήσεις συμμετοχής.

Ο Στροχ αφού αποκάλυψε στον παρουσιαστή του τηλεπαιχνιδιού ότι δεν έχει χάσει ούτε ένα από τα 1.407 επεισόδια, στη συνέχεια κατάφερε να κερδίσει το ποσό του 1 εκατομμυρίου ευρώ.

Ο δικηγόρος μετά τη νίκη του δήλωσε ότι δεν σχεδίαζε να σταματήσει την επαγγελματική του σταδιοδρομία αλλά σκέφτεται να αγοράσει καινούργια κοστούμια, να πάει ταξίδι στην Αυστραλία και να ανακαινίσει το «στούντιο» στο υπόγειό του.

[protothema.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου