ΔΙΕΘΝΗ

Vegan πήγε τους γείτονες στα δικαστήρια -Επειδή κάνουν μπάρμπεκιου

vegan-πήγε-τους-γείτονες-στα-δικαστήρια-επ-388627

Η Σίλα Κάρντεν είναι vegan. Και είναι τόσο αφοσιωμένη σε αυτό τον τρόπο διατροφής, που την ενοχλεί ακόμη και η μυρωδιά κρέατος και ψαριού που ψήνονται. Κάτι που έβαλε σε μεγάλους μπελάδες τους γείτονές της.

Η γυναίκα που ζει στο Περθ της Αυστραλίας τα έχει βάλει με τους γείτονές της επειδή κάνουν μπάρμπεκιου ψήνοντας κρέας και ψάρι. Δεν πρόκειται όμως για έναν απλό, συνηθισμένο καβγά μεταξύ γειτόνων. Αυτή η αφοσιωμένη vegan έχει ξεκινήσει δικαστικό αγώνα. Και αφού η υπόθεση απορρίφθηκε δύο φορές, στη συνέχεια προσέφυγε στο ανώτατο δικαστήριο!

Τι ενοχλεί την vegan γειτόνισσα

Τα παράπονα της Σίλα Κάρντεν ξεκινούν από τα συχνά μπάρμπεκιου, αλλά δεν σταματούν εκεί. Διαμαρτύρεται ότι οι γείτονές τους την ενοχλούν επειδή καπνίζουν, σέρνουν τις καρέκλες στην αυλή τους, έχουν κατοικίδια πτηνά αλλά και επειδή τα παιδιά τους παίζουν μπάσκετ. Μάλιστα, υποστηρίζει ότι όλα αυτά γίνονται επίτηδες. «Εβγαλαν εκεί έξω το μπάρμπεκιου για να μυρίζω ψάρι. Το μόνο που μπορώ να μυρίσω είναι ψάρι! Δεν μπορώ να απολαύσω την αυλή μου, δεν μπορώ να βγω έξω», λέει η vegan, ενώ προσθέτει ότι δεν μπορεί ούτε να κοιμηθεί.

Ο ένας γείτονάς της δήλωσε ότι έχει ήδη απομακρύνει το μπάρμπεκιου και είπε στα παιδιά του να σταματήσουν να παίζουν μπάσκετ. «Οι απαιτήσεις της αποδείχθηκαν παράλογες και στην πραγματικότητα είναι σε βάρος της δυνατότητας των άλλων να απολαύσουν τις αυλές τους», δήλωσε άλλος γείτονας, μιλώντας στο Nine. Το ανώτατο δικαστήριο απέρριψε την προσφυγή της Κάρντεν και κάλεσε όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές να επιλύσουν τις διαφορές τους με τον καλύτερο τρόπο που μπορούν.

Πηγή: iefimerida.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου