ΔΙΕΘΝΗ

Βρετανία: Σκότωσε συμμαθήτριά του επειδή τον απέρριψε

βρετανία-σκότωσε-συμμαθήτριά-του-επε-392846

Ήταν φίλοι, συμμαθητές κι επειδή αρνήθηκε τον έρωτά του, την σκότωσε. Η ιστορία που συγκλονίζει τις τελευταίες ημέρες τη Βρετανία, αφορά σε δύο νεαρούς, μία κοπέλα κι ένα αγόρι. Την 17χρονη Έλι Γκουλντ και τον συνομήλικό της Τόμας Γκρίφιθς, ο οποίος τη δολοφόνησε.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η Έλι και ο Γκρίφιθς ήταν συμμαθητές, αριστούχοι και οι δύο. Ωστόσο, όπως τόνισαν πηγές στη βρετανική εφημερίδα, ο 17χρονος «ήθελε κάτι περισσότερο από μία απλή φιλία από εκείνη και η Έλι δεν ήθελε να κάνει σχέση. Ήταν τόσο αφοσιωμένη στην ιππασία, αλλά εργαζόταν και ως σερβιτόρα τα σαββατοκύριακα που δεν είχε χρόνο να ασχοληθεί. Ήθελε να παραμείνουν φίλοι και να χαλαρώσουν λίγο. Του είπε ότι θα συναντιούνται κάθε μέρα στο σχολείο και αυτό ήταν αρκετό. Εκείνος πήγε στο σπίτι να τη δει και αυτή η επίσκεψη εξελίχθηκε σε τραγωδία», ανέφερε πηγή στην Daily Mail.

Επίσης, άνθρωπος από το περιβάλλον του εφήβου είπε ότι ο 17χρονος δράστης περνούσε περίοδο κατάθλιψης μετά τη διάγνωση με καρκίνο του πατέρα του Σον. Ο νεαρός συνελήφθη αρκετά μίλια μακριά από το σπίτι του θύματός του, ενώ η αστυνομία έφθασε γρήγορα στα ίχνη του, αν και ο ίδιος είπε ότι δεν είχε δει πρόσφατα την Έλι. Μίλησε μόνο για να επιβεβαιώσει το όνομά του και δήλωσε «ένοχος» στις κατηγορίες.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου