AROUND THE WEB

H οφθαλμαπάτη που έγινε viral: Κι όμως δεν κάθεται πάνω σε λεωφορείο [εικόνα]

h-οφθαλμαπάτη-που-έγινε-viral-κι-όμως-δεν-κά-402479

Ο Πορτογάλος καλλιτέχνης Odeith είναι μαέστρος της τέχνης της οφθαλμαπάτης. Χρησιμοποιώντας σπρέι, δίνει βάθος σε επίπεδες επιφάνειες και το αποτέλεσμα είναι τόσο ρεαλιστικό, που δύσκολα κανείς πιστεύει ότι πρόκειται για μια οφθαλμαπάτη. Ο τελευταίος καλλιτεχνικός θρίαμβός του ήταν η μετατροπή μιας τσιμεντένιας επιφάνειας σε εγκαταλελειμμένη αποθήκη σε ένα κατεστραμμένο σχολικό λεωφορείο!

Μία αποθήκη έγινε λεωφορείο!

Η οφθαλμαπάτη που έγινε viral

Η οφθαλμαπάτη είναι τόσο πιστευτή που το έργο έχει γίνει viral στο διαδίκτυο.
Το λεωφορειάκι του Odeith μοιάζει, εν πρώτοις, να είναι ένα παρατημένο όχημα σε έναν έρημο χώρο. Μόνον αν δει κανείς την προηγούμενη της έναρξης της καλλιτεχνικής επέμβασης φωτογραφία διαπιστώνει ότι δεν πρόκειται για όχημα.
τσιμεντο, λεωφορείο

Το πριν και το μετά

Οπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ ο Odeith άρχισε να τσιγκλά τους θαυμαστές του αναρτώντας φωτογραφία της τσιμεντένιας επιφάνειας και ζητώντας από αυτούς να μαντέψουν σε τι θα την μεταλλάξει.

Δεν θέλησε να τους βασανίσει και τρεις μέρες αργότερα πόσταρε φωτογραφία με το ολοκληρωμένο έργο. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι, σήμερα, στον κόσμο του γκράφιτι ο Odeith είναι ο Άρχων της Οφθαλμαπάτης!

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου