ΔΙΕΘΝΗ

Ντέιτον: Ο δράστης του μακελειού ήταν υπό την επήρεια ουσιών

ντέιτον-ο-δράστης-του-μακελειού-ήταν-υ-408787

Αλκοόλ, ναρκωτικά και αντικαταθλιπτικά είχε καταναλώσει, λίγο πριν την επίθεση, ο μακελάρης του Ντέιτον στο Οχάιο των ΗΠΑ, που σκόρπισε τον θάνατο σε εννιά ανθρώπους στις 4 Αυγούστου.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο Κόνορ Μπετς που πυροβόλησε τα 26 θύματά του μέσα σε μόλις 32 δευτερόλεπτα… είχε πιει αλκοόλ, είχε κάνει χρήση κοκαΐνης και είχε καταναλώσει αντικαταθλιπτικά λίγο πριν την φονική επίθεση.

Αποτέλεσμα της επίθεση του ήταν εννιά άτομα να χάσουν τη ζωή τους.

Αστυνομικοί που βρίσκονταν στο σημείο αντέδρασαν αμέσως, εξουδετερώνοντας τον Μπετς με 24 σφαίρες μέσα σε μισό λεπτό, πριν προλάβει να ολοκληρώσει την φρικτή «αποστολή» του, που φαίνεται πως ήταν να μπει μέσα σε συγκεκριμένο μπαρ και να συνεχίσει εκεί τους πυροβολισμούς.

Η αστυνομία εξάλλου ανακοίνωσε πως ο Μπετς βρισκόταν στο συγκεκριμένο μαγαζί λίγο πριν αρχίσει την επίθεση. Συγκεκριμένα, ο Μπετς εκείνο το βράδυ είχε βγει στην συγκεκριμένη περιοχή, όπως το συνήθιζε, με την αδερφή του και τον φίλο της – και οι δύο ήταν ανάμεσα στα θύματα, με την Μέγκαν Μπετς να χάνει τη ζωή της και τον φίλο της να είναι τραυματίας. Η αστυνομία δεν γνωρίζει εάν ο δράστης τους πυροβόλησε τυχαία ή σκόπιμα.

Ο ιατροδικαστής δήλωσε, επίσης, ότι πάνω στον Μπέτς βρέθηκαν ένα διάφανο σακουλάκι με κοκαΐνη και μια πίπα/συσκευή καπνίσματος.

φωτο Reuters

thetoc.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου