ΔΙΕΘΝΗ

Σύλληψη θαυμάστριας του ASAP Rocky στην πρεσβεία της Σουηδίας στην Ουάσινγκτον

σύλληψη-θαυμάστριας-του-asap-rocky-στην-πρεσβ-424709

Θαυμάστρια του ράπερ ASAP Rocky (A $ AP Rocky) συνελήφθη επειδή φέρεται να απείλησε ότι θα ανατινάξει την πρεσβεία της Σουηδίας στην Ουάσινγκτον των ΗΠΑ.

Σύμφωνα με το Page Six, το οποίο επικαλείται αναφορά των μυστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ, η ύποπτη, η οποία ταυτοποιήθηκε ως Ρεμπέκα Κάντερ (Rebecca Kanter), την περασμένη Τρίτη τοποθέτησε μια τσάντα κοντά στην είσοδο της πρεσβείας, έριξε υγρό από ένα γυάλινο ποτήρι Coca Cola στην πόρτα και φώναξε: “Θα ανατινάξω αυτό το ….”.

Την επόμενη μέρα, η Κάντερ επέστρεψε στην πρεσβεία και άρχισε να φωνάζει στο προσωπικό και να αναφέρεται στον Αμερικανό ράπερ, ASAP Rocky, ο οποίος κρατείται από τις αστυνομικές αρχές στη Σουηδία. Αρνούμενη να εγκαταλείψει την πρεσβεία της Σουηδίας τέθηκε υπό κράτηση από μέλη της υπηρεσίας πληροφοριών.

Μετά τη σύλληψή της, σύμφωνα με την αστυνομική αναφορά, η Κάντερ κατηγορείται για καταστροφή περιουσίας και παράνομη είσοδο.

Η θαυμάστρια φαίνεται να επέλεξε το συγκεκριμένο τρόπο διαμαρτυρίας για τη σύλληψη του ράπερ A $ AP Rocky από τις σουηδικές αρχές. Ο ράπερ κατηγορείται για βίαιη επίθεση στη διάρκεια επεισοδίου στη Στοκχόλμη στις 30 Ιουνίου.

[ΑΠΕ ΜΠΕ]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου