LIFE STYLE

Παγκόσμιας εμβέλειας ηθοποιός χαστούκισε υπάλληλο παραγωγής κι απολύθηκε

παγκόσμιας-εμβέλειας-ηθοποιός-χαστο-429384
Σε κακή κατάσταση βρίσκεται η Φέι Ντάναγουεϊ, η οποία απολύθηκε από την παράσταση στην οποία εμφανιζόταν καθώς τα έκανε… λαμπόγυαλο και χτύπησε κι έναν βοηθό της παραγωγής

Όλα ξεκίνησαν επειδή δημιουργήθηκε πρόβλημα με την περούκα, την οποία προσπαθούσαν να της φορέσουν. Σύμφωνα με την New York Post που επικαλείται ανώνυμες πηγές από τον θεατρικό χώρο, η ηθοποιός επιδείκνυε το τελευταίο διάστημα άκρως επιθετική συμπεριφορά, δημιουργώντας ένα εξαιρετικά εχθρικό περιβάλλον εργασίας, στο οποίο τα μέλη της παραγωγής φοβόντουσαν ακόμα και για την σωματική τους ακεραιότητα.

Η παράσταση της 10ης Ιουλίου στο Huntington Theatre της Βοστώνης ακυρώθηκε λίγα λεπτά πριν σηκωθεί η αυλαία, επειδή η ηθοποιός χαστούκισε έναν υπάλληλο της παραγωγής και πέταξε αντικείμενα πάνω σε άλλα άτομα, τα οποία προσπαθούσαν να της φορέσουν μια περούκα.

Το «τσάι στις πέντε», το οποίο είναι ένα μονόπρακτο του Μάθιου Λομπάρντο για την ανάρρωση της Χέπμπουρν από τροχαίο που είχε το 1983, αναμενόταν να γίνει η θριαμβευτική επιστροφή της Ντάναγουεϊ στο σανίδι, καθώς ήταν η πρώτη της εμφάνιση ύστερα από 37 χρόνια!

Η νικήτρια του Οσκαρ για την εμβληματική της εμφάνιση στο «Νέτγουορκ» (Networκ). Όπως είπε μια πρώην βοηθός της στην παραγωγή, που την κάλεσαν για να βοηθήσει, είπε ότι «είχε σταματήσει να παίρνει την φαρμακευτική της αγωγή».

[ethnos.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου