LIFE STYLE

Τι τρώνε οι επιβάτες στη μεγαλύτερη πτήση του κόσμου [εικόνες]

τι-τρώνε-οι-επιβάτες-στη-μεγαλύτερη-πτ-438346

Το φαγητό στο αεροπλάνο είναι ένα θέμα που μας ανησυχεί πάντα όταν ταξιδεύουμε. Όταν πρόκειται δε για τη μεγαλύτερη σε διάρκεια πτήση του κόσμου, μία αεροπορική δεν μπορεί να αφήσει τίποτα στην τύχη.

Έτσι και η Singapore Airlines που για την πραγματικά πολύωρη πτήση των 18 ωρών και 45 λεπτών χωρίς ενδιάμεση στάση, μεταξύ Σιγκαπούρης και Νέας Υόρκης (αεροδρόμιο Newark), αποφάσισε να εφαρμόσει ένα ειδικό πρόγραμμα wellness που τα έχει όλα. Ειδικότερα, η αεροπορική ξεκίνησε συνεργασία με wellness brand Canyon Ranch, που σχεδίασε στρατηγικές για καλύτερο ύπνο, ασκήσεις και stretching για να ξεμουδιάζουν οι επιβάτες και, φυσικά, ένα ειδικό μενού, που κάνει το ταξίδι πιο απολαυστικό.

Οι σεφ και οι διατροφολόγοι του Canyon Ranch έδωσαν έμφαση στα θρεπτικά συστατικά και την ενυδάτωση, ενώ έλαβαν υπ’ όψιν και ότι σε μία πτήση οι επιβάτες κινούνται ελάχιστα και κατέληξαν σε πιάτα υγιεινά αλλά και απολαυστικά, που συνδυάζουν γεύσεις και υφές. Το μενού περιλαμβάνει πιάτα όπως, αβγά benedict με σολομό σε φρυγανισμένο ψωμί, γαρίδες ceviche με πορτοκάλι, αγγούρι, grapefruit, κόλιανδρο και πιπεριές, βιολογικό κοτόπουλο με παπαρδέλες από κολοκύθι, τομάτα, vinaigrette λεμόνι, παρμεζάνα και βασιλικό και για το τέλος, κέικ λεμονιού με blueberry topping. Με όλα αυτά σίγουρα δεν σε πειράζει το πόσο διαρκεί η πτήση!

Στα καλά νέα, για όσους χρησιμοποιούν Singapore Airlines στα ταξίδια τους, η εταιρεία σκέφτεται μελλοντικά να επεκτείνει αυτή την υπηρεσία και σε άλλες πτήσεις της.

[olivemagazine.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου