ΔΙΕΘΝΗ

Ινδός πολιτικός δίνει 1.100 ευρώ σε όποιον σκοτώσει έναν βιαστή

ινδός-πολιτικός-δίνει-1-100-ευρώ-σε-όποιον-452277

Στην επικήρυξη προς 1.100 ευρώ κάθε βιαστή προχώρησε Ινδός πολιτικός μετά τα αλλεπάλληλα κρούσματα με θύματα ανήλικα κορίτσια στη χώρα.

Ο Ρατζές Ρανγιάν ανακοίνωσε ότι θα δίνει το συγκεκριμένο ποσό σε όποιον σκοτώνει έναν βιαστή μετά την δημοσιοποίηση στοιχείων που δείχνουν ότι μόνο στην ανατολική επαρχία Μπιχάρ στην οποία πολιτεύεται έχουν καταγραφεί 7.300 βιασμοί τα τελευταία έξι χρόνια.

Ο Ινδός πολιτικός ανακοίνωσε την επικήρυξη μετά από συνάντηση που είχε με δύο δίδυμες αδερφές που βιάστηκαν ομαδικά την περασμένη εβδομάδα από επτά νέους στα βόρεια της επαρχίας Μπιχάρ.

Τα δύο κορίτσια απήχθησαν από τους βιαστές τους που τις οδήγησαν σε μια απομακρυσμένη περιοχή προκειμένου να ικανοποιήσουν τις αρρωστημένες ορέξεις τους.

Οι βιαστές, μάλιστα, κατέγραψαν τον βιασμό και ανήρτησαν τα σχετικά βίντεο στα social media.

«Ο βιασμός ρίχνει δηλητήριο στα θύματα που βιώνουν έναν αργό καθημερινό θάνατο. Αυτά τα κορίτσια δεν θα παντρευτούν ποτέ αλλά ακόμα και αν έχει γίνει κάποια συμφωνία για γάμο αυτή πιθανότατα θα ακυρωθεί μόλις γίνει γνωστό ότι έπεσαν θύματα βιασμού» εξήγησε το σκεπτικό της απόφασής του ο Ινδός πολιτικός.

Ο Ρανγιάν απαίτησε, τέλος, οι υποθέσεις βιασμού να εξετάζονται κατά προτεραιότητα από τα δικαστήρια και όσοι κρίνονται ένοχοι να εκτελούνται μέσα σε διάστημα τριών μηνών.

[protothema.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου