AROUND THE WEB

Πτήση «εφιάλτης» για γυναίκα – Την ξέχασαν μέσα στο αεροπλάνο

πτήση-εφιάλτης-για-γυναίκα-την-ξέχ-463224

Σε εφιάλτη μετατράπηκε η πτήση από το Κεμπέκ στο Τορόντο για μία γυναίκα, καθώς όπως η ίδια κατήγγειλε την… ξέχασαν και όταν ξύπνησε ήρθε «αντιμέτωπη» με ένα άδειο και σκοτεινό αεροπλάνο.

Σύμφωνα με όσα έγραψε στη σελίδα της στο Facebook η Τίφανι Άνταμς το ασύλληπτο περιστατικό σημειώθηκε στις 9 Ιουνίου.

Κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια της πτήσης αποκοιμήθηκε και όταν ξύπνησε διαπίστωσε πως ήταν κλειδωμένη μέσα στο –άδειο και σκοτεινό- αεροπλάνο, το οποίο ήταν σταθμευμένο μακριά από το πιο κοντινό terminal.

Προσπάθησε να επικοινωνήσει με μία φίλη της μέσω του κινητού τηλεφώνου της, αλλά δεν επαρκούσε η μπαταρία και δεν υπήρχε κανένας τρόπος, φυσικά, να φορτίσει το κινητό της. Έπαθε σοκ, όπως η ίδια λέει και άρχισε να αναζητεί τρόπους για να… απεγκλωβιστεί.

Τελικά βρήκε έναν φακό, αλλά και ένα εγχειρίδιο για το πώς μπορεί να ανοίξει την πόρτα του αεροπλάνου. Όταν τα κατάφερε, όμως, συνειδητοποίησε ότι το ύψος ήταν πολύ μεγάλο για να πηδήξει και άρχισε να κάνει σήματα με τον φακό.

Μέσα στην ατυχία της στάθηκε τυχερή, καθώς ένας υπάλληλος του αεροδρομίου την είδε και κατευθύνθηκε προς το μέρος της. «Με ρώτησε πως είναι δυνατόν να ξέχασαν έναν άνθρωπο μέσα στο αεροπλάνο, του απάντησα ότι έχω την ίδια απορία», έγραψε η Τίφανι Άνταμς.

Εκπρόσωπος της εταιρείας επιβεβαίωσε το περιστατικό και έκανε γνωστό πως διεξάγεται έρευνα, προκειμένου να αποδοθούν ευθύνες σε όλους όσοι ευθύνονται για την περιπέτεια που βίωσε η γυναίκα.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου