ΔΙΕΘΝΗ

Πατέρας πνίγηκε σε λίμνη προσπαθώντας να σώσει τον 3χρονο γιο του

πατέρας-πνίγηκε-σε-λίμνη-προσπαθώντα-467312

Ενας 31χρονος πατέρας έχασε τη ζωή του το βράδυ του Σαββάτου στη Μινεσότα των ΗΠΑ για να σώσει τον 3χρονο γιο του.

Ο Κρίστοφερ Σουλτς, 31 ετών, έσπευσε να σώσει τον 3 ετών γιο του που είχε πέσει από γέφυρα στο νερό στις λίμνες Ντιτρόιτ. Σύμφωνα με την αστυνομία της περιοχής, ο απελπισμένος πατέρας έπεσε στη λίμνη και πάλευε να κρατήσει τον γιο του πάνω από την επιφάνεια του νερού.

Εκείνη τη στιγμή, περαστικοί έσπευσαν να τον βοηθήσουν και τράβηξαν τον νήπιο στην ακτή. Ωστόσο, ο πατέρας του βυθίστηκε στα νερά της λίμνης και δεν «βγήκε ποτέ ξανά στην επιφάνεια», αναφέρουν οι αρχές.

Ο πατέρας χάθηκε στη λίμνη

Το παιδί, που ονομάζεται σύμφωνα με όσα ανέφερε ο αδερφός του εκλιπόντος, Αστον, είναι καλά στην υγεία του. Αμέσως, ομάδα διασωστών ξεκίνησε έρευνα για τον εντοπισμό του 31 ετών πατέρα. Ο άτυχος άνδρας εντοπίστηκε λίγο μετά τις 9 το βράδυ (τοπική ώρα) της Τρίτης και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Το αξιοπερίεργο με την περίπτωση του 31 ετών άνδρα που θυσιάστηκε για να σώσει το παιδί του, είναι πως σύμφωνα με τον αδερφό του υπήρξε δεινός κολυμβητής. Ο 31χρονος είχε ακόμη τρία παιδιά και όπως σημείωσε ο αδερφός του «θα έδινε και τη ζωή του» για αυτά.

Πηγή: iefimerida.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου