ΔΙΕΘΝΗ

Ινδία: Μάγος ήθελε να κάνει τον Χουντίνι, αλλά το τέλος ήταν τραγικό

ινδία-μάγος-ήθελε-να-κάνει-τον-χουντίν-469885

Ενας 42χρονος μάγος προσπάθησε να μιμηθεί τον Χουντίνι, αλλά βρήκε τραγικό τέλος, καθώς πνίγηκε στον Γάγγη.

Ο 42χρονος Σανσάλ Λαχίρι ή «Τζαντούγκαρ Μαντρέικ» (Ο μάγος Μαντρέικ), αγνοούνταν από την Κυριακή. Αφού τον έδεσαν με αλυσίδες και σχοινιά, του έκλεισαν τα μάτια, μπήκε σε κλουβί και ένας γερανός τον έριξε στο νερό. Λίγα λεπτά νωρίτερα, ο μάγος είπε στο κοινό «Αν καταφέρω να το ανοίξω, θα είναι μαγικό. Αν δεν μπορέσω, θα είναι τραγικό».

Δεν υπήρχαν μέτρα ασφαλείας για το μάγο

Η οικογένειά του περίμενε σε μια βάρκα, να βγει στην επιφάνεια. Αλλοι παρακολουθούσαν από την όχθη με αγωνία, να τον δουν να κάνει το κόλπο που έκανε διάσημο ο θρυλικός Χάρι Χουντίνι. Ομως, δεν φάνηκε πουθενά. Σύμφωνα με την αστυνομία, ο μάγος δεν είχε προβλέψει για μέτρα ασφαλείας, σε περίπτωση που κάτι πήγαινε στραβά.

Αμέσως ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό του. Τελικά, η σορός του βρέθηκε τη Δευτέρα. Δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Λαχίρι δοκίμαζε αυτό το κόλπο. Το είχε κάνει τουλάχιστον δέκα φορές, σύμφωνα με την «Αδελφότητα Μάγων» της Ινδίας. Ομως, το 2013, όταν είχε κάνει πάλι αυτό το μαγικό, οι θεατές του επιτέθηκαν, κατηγορώντας τον ότι είχε «κλέψει».

iefimerida.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου