ΔΙΕΘΝΗ

Τραγωδία στον Δούναβη: Στους 20 ο αριθμός των νεκρών

τραγωδία-στον-δούναβη-στους-20-ο-αριθμό-478341

Ενα ακόμη πτώμα βρήκαν οι διασώστες στον Δούναβη, από την τραγωδία με το ποταμόπλοιο που βούλιαξε στον πάτο του ποταμιού.

Το νέο πτώμα βρέθηκε περίπου 23 χιλιόμετρα μακριά από το σημείο του δυστυχήματος, γεγονός που δείχνει ότι τα νερά το παρέσυραν μακριά. Βρέθηκε στη πόλη Σαζαλομπάτα, με τον αριθμό των νεκρών από το δυστύχημα με τους Νοτιοκορεάτες τουρίστες, θα φτάνει τους 20.

Το δυστύχημα έγινε στις 29 Μαϊου στην Βουδαπέστη, με το ποταμόπλοιο να είναι γεμάτο Νοτιοκορεάτες, που απολάμβαναν τις διακοπές τους. Η ταυτότητα του 20ου θύματος του δυστυχήματος, είναι από την Νότια Κορέα, ενώ την ίδια ώρα αγνοούνται ακόμη επτά άτομα. Σύμφωνα με τα ξένα ΜΜΕ, το πτώμα που βρέθηκε είναι γυναίκας, ενώ οι Αρχές έχουν σχεδόν αποκλείει το ενδεχόμενο να βρεθεί ζωντανός ένας από τους επτά που ακόμη δεν έχουν εμφανιστεί.

Όπως ανέφερε η αστυνομία, συνεχίζει να ανακρίνει 230 άτομα και 66 αυτόπτες μάρτυρες, προκειμένου να βρει μια απάντηση στα ερωτήματα γύρω από τις συνθήκες με τις οποίες έγινε το δυστύχημα στον Δούναβη, στο κέντρο της Βουδαπέστης.

iefimerida.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου