AROUND THE WEB

Viral η φωτό του γλάρου που τρώει το σάντουιτς γυναίκας σε πλοίο! [εικόνα]

viral-η-φωτό-του-γλάρου-που-τρώει-το-σάντουι-478780

Ένα ασυνήθιστο περιστατικό συνέβη σε μία 34χρονη Αμερικανίδα καθηγήτρια, την περασμένη Παρασκευή κατά τη διάρκεια ταξιδιού τις σε πολιτείες των ΗΠΑ που δεν είχε επισκεφθεί.

Η πρώτη στάση για την Αλίσια Τζέσαπ έγινε σε ένα εστιατόριο, που είναι διάσημο για τα σάντουιτς με αστακό. Τότε αποφάσισε να βγάλει μία φωτογραφία το σάντουιτς που είχε αγοράσει, με φόντο έναν φάρο. Λίγα δευτερόλεπτα μετά, την ώρα που πάτησε το κουμπί ένιωσε κάτι να της ταρακουνά το χέρι πιστεύοντας ότι της είχε πέσει το περιεχόμενο του σάντουιτς.

ΗΠΑ: Ο γλάρος που προτιμά τον αστακό έγινε viral!

Η Τζέσαπ περιγράφοντας το συμβάν έγραψε: «Τότε συνειδητοποίησα ότι ένας γλάρος είχε εφορμήσει χωρίς να τον αντιληφθώ. Όλα έγιναν πολύ γρήγορα». Στη συνέχεια η 34χρονη ανέβασε τη φωτογραφία στο λογαριασμό της στο Twitter με τη λεζάντα «γι’ αυτό δεν μπορούμε να απολαμβάνουμε ωραία πράγματα».

Σίγουρα, η καθηγήτρια δεν περίμενε να πάρει το ποστ της τόσα πολλά likes, αλλά όπως σχολίασε η ίδια, «όλα αυτά δείχνουν πόσο έχει ανάγκη ο κόσμος να γελάσει».

Η ίδια, πάντως, ζήτησε στη συνέχεια, από έναν άλλο πελάτη του εστιατορίου να την τραβήξει μια φωτογραφία ως απόδειξη ότι τελικά κατάφερε να απολαύσει το σάντουίτς της.

[iefimerida.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου