ΔΙΕΘΝΗ

Βρετανία: Μυστήριο με τη δολοφονία δύο ανήλικων αγοριών από την μητέρα τους

βρετανία-μυστήριο-με-τη-δολοφονία-δύο-481596

Πέπλο μυστηρίου καλύπτει τη δολοφονία δύο ανήλικων αγοριών από την ίδια τους τη μητέρα στο Γιορκσάιρ της Βρετανίας.

Το περιστατικό συνέβη το πρωί της 24ης Μαΐου και τα άτυχα θύματα είναι δύο αδέρφια ηλικίας 13 και 14 ετών. Η υπόθεση άνοιξε σήμερα στο τοπικό δικαστήριο με μια σύντομη ακρόαση, ενώ η δίκη της 34χρονης μητέρας-δολοφόνου, ορίστηκε για τον Νοέμβριο.

Οι ακριβείς συνθήκες υπό τις οποίες έγιναν οι δολοφονίες δεν έχουν ακόμα διασαφηνιστεί. Σύμφωνα με δημοσιεύματα του βρετανικού Τύπου, ο συναγερμός σήμανε όταν τα δύο αγόρια έστειλαν ένα μήνυμα από μια κονσόλα Νιντέντο σε έναν άλλο φίλο τους, λέγοντάς τους ότι αισθάνονταν άρρωστοι.

Η αστυνομία έλαβε κλήσεις για ένα «ανησυχητικό συμβάν» και πήγε στο σπίτι μισή ώρα αργότερα. Τα δύο παιδιά διακομίστηκαν στο νοσοκομείο, όπου κατέληξαν με διαφορά 12 λεπτών ο ένας από τον άλλον.

Η μητέρα και ο θείος των παιδιών κατηγορείται για τη δολοφονία των δύο ανηλίκων, καθώς και για απόπειρα δολοφονίας δύο ακόμα παιδιών, τα οποία μεταφέρθηκαν επίσης άρρωστα στο νοσοκομείο.

Οι Αρχές δεν έχουν δώσει περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το τι ακριβώς συνέβη, παρά μόνο διέψευσαν τις φήμες ότι υπήρξαν πυροβολισμοί.

[cnn.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου