ΔΙΕΘΝΗ

Το glamorous δείπνο των Τραμπ στην πρεσβεία των ΗΠΑ στο Λονδίνο [εικόνες]

το-glamorous-δείπνο-των-τραμπ-στην-πρεσβεία-τω-484571

Λάμψη κατά την δεύτερη ημέρα της επίσημης επίσκεψης του αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ και της συζύγου του Μελάνια στην Βρετανία. Ο Τραμπ και η Πρώτη Κυρία των Ηνωμένων Πολιτειών ήταν οικοδεσπότες του δείπνου που παρέθεσαν στην αμερικανική πρεσβεία στο Λονδίνο. Μεταξύ των προσκεκλημένων η βασιλική οικογένεια και πολιτικοί.

Σε συνέντευξη Τύπου στην Ντάουνινγκ Στριτ, ο αμερικανός πρόεδρος δεσμεύτηκε για μια εντυπωσιακή εμπορική συμφωνία στην μετά Brexit εποχή. «Την ώρα που το Ηνωμένο Βασίλειο προετοιμάζεται να αφήσει την Ευρωπαϊκή Ένωση, οι Ηνωμένες Πολιτείες δεσμεύονται για μια εντυπωσιακή συμφωνία. Υπάρχουν πολλές προοπτικές σε μια τέτοια συμφωνία», δήλωσε ο αμερικανός πρόεδρος. Για την Τερέζα Μέι που αποχωρεί από την πρωθυπουργία την Παρασκευή, ήταν μια ευκαιρία να παραδεχθεί ότι υπήρξαν διαφορές μεταξύ τους.

«Πάντα μιλούσα ανοικτά μαζί σου Ντόναλντ όταν είχαμε διαφορετική άποψη κι εσύ έκανες το ίδιο με εμένα. Πίστευα πάντα ότι η συνεργασία και ο συμβιβασμός είναι η βάση των ισχυρών συμμαχιών και αυτό δεν είναι πουθενά πιο πραγματικό από αυτή την ιδιαίτερη σχέση», τόνισε η Τερέζα Μέι.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου