ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Ευχαριστήριο

ευχαριστήριο-487424

Το Διοικητικό Συμβούλιο, οι κυρίες της αγάπης (εθελόντριες) και προ πάντων τα περιθαλπόμενα μέλη του ΣΠΙΤΙΟΥ ΓΑΛΗΝΗΣ ΧΡΙΣΤΟΥ της Δ.Ε. Αγριάς του Δ. Βόλου ευχαριστούν θερμά το εκλεκτό και φιλάνθρωπο διοικητικό προσωπικό της ΑΓΕΤ ΗΡΑΚΛΗΣ (Μέλος του Ομίλου LAFARGE HOLCIM), καθώς και όλα τα μέλη, για την ενίσχυση του σκοπού του.

Η ΑΓΕΤ ΗΡΑΚΛΗΣ επίσης έχει ως αντικείμενο την υλοποίηση κοινωφελών προγραμμάτων, δράσεων ενίσχυσης ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων, έργων ανθρωπιστικού περιεχομένου και δωρεών ευρύτερου ενδιαφέροντος για τη στήριξη της ελληνικής κοινωνίας.

Για μία ακόμη φορά, η ΑΓΕΤ ΗΡΑΚΛΗΣ ήρθε ως αρωγός και συμπαραστάτης στις υλικές ανάγκες των απόρων αδελφών μας, έτσι ώστε το ΣΠΙΤΙ ΓΑΛΗΝΗΣ ΧΡΙΣΤΟΥ να αντεπεξέλθει στις συνεχώς αυξανόμενες ανάγκες των ενοριτών.

Η ως άνω απόφαση αυτή την κρίσιμη περίοδο της πρωτοφανούς οικονομικής κρίσεως ήταν για το ΣΠΙΤΙ ΓΑΛΗΝΗΣ ΧΡΙΣΤΟΥ «το φιλί της ζωής», για να συνεχίσει την αδιάλειπτη λειτουργία παροχής υπηρεσιών στην κοινότητα.

Εθελοντές και περιθαλπόμενοι εκφράζουν τις εκ βάθους καρδίας ευχές, όπως ο Πανάγαθος Θεός παρέχει στο διηνεκές, πλουσίως, τα υλικά και πνευματικά αγαθά, για την προσωπική και οικογενειακή υγεία, ευτυχία και μακροημέρευση των μελών της ΑΓΕΤ ΗΡΑΚΛΗΣ.

Μετά τιμής

Ο Υπεύθυνος – Πρόεδρος Δ.Σ. του Σπιτιού Γαλήνης του Χριστού Αγριάς

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου