ΔΙΕΘΝΗ

Έσπασαν τα νερά & γέννησε στο αυτοκίνητο – Βιντεοσκοπούσε ο γιος της!

έσπασαν-τα-νερά-γέννησε-στο-αυτοκίνη-492722

Το «θαύμα» ήταν βιαστικό… και ήρθε στον κόσμο μέσα στο αυτοκίνητο! Ένα συγκλονιστικό βίντεο κάνει τον γύρο του διαδικτύου κι έρχεται από τη Νεβάδα των ΗΠΑ. Πρόκειται για τη μοναδική στιγμή της γέννησης ενός μωρού που έγινε on camera, μέσα στο αυτοκίνητο της οικογένειας, λίγο πριν φτάσουν στο μαιευτήριο!

Η πενταμελής οικογένεια υποδέχτηκε το έκτο μέλος της, την Παρασκευή, με παράδοξο τρόπο. Η μικρή δεν κρατιόταν να έρθει στον κόσμο κι έτσι η μαμά της τη γέννησε μέσα στο αυτοκίνητο, το οποίο ήταν καθοδόν για το μαιευτήριο. Ο σύζυγος, Michael Anthnony Addison οδηγούσε κι έδινε στη γυναίκα του κουράγιο, όσο εκείνη επέμενε να του λέει: «το μωρό έρχεται».

Στο πίσω κάθισμα, τα τρία παιδιά της οικογένειας έντρομα τσίριζαν και φώναζαν, καθώς έβλεπαν τη μαμά τους σε αυτήν την κατάσταση των οδυνών! Ο 10χρονος γιος της οικογένειας βιντεοσκόπησε τη στιγμή. Η γέννηση της μικρής τους αδελφής καταγράφηκε καρέ- καρέ.

Η Rudy Napper τα κατάφερε μια χαρά. Μέσα σε λίγα λεπτά κρατούσε στην αγκαλιά της το νεογέννητο μωρό της. Φτάνοντας στο μαιευτήριο, γιατροί και νοσηλευτές παρέλαβαν την ανυπόμονη μικρούλα και τη γενναία μαμά της.

Καρέ καρέ η στιγμή της γέννησης

«Δεν έχω ξαναζήσει ποτέ κάτι ανάλογο στη ζωή μου, αν και… έχω κάνει αρκετές τρέλες» είπε η γενναία μάνα των τεσσάρων.

«Ήταν ένας υπέροχος εφιάλτης» είπε ο πατέρας, ο οποίος ανέβασε τη μοναδική στιγμή στον λογαριασμό του στο facebook.

Το μωρό χαίρει άκρας υγείας και πλέον φωτογραφίζεται στην αγκαλιά των αδελφών της στο σπίτι τους στη Νεβάδα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο ερχομός της μικρής τους… θα τους μείνει αξέχαστος!

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου