ΔΙΕΘΝΗ

Ουκρανία: 14χρονος μαχαίρωσε 27 φορές τον φίλο του επειδή έχασε σε video game

ουκρανία-14χρονος-μαχαίρωσε-27-φορές-τον-493318

Σε ποινή φυλάκισης 3,5 χρόνων καταδικάστηκε 14χρονος στην Ουκρανία για τη δολοφονία 15χρονου φίλου του.

Ο Vasya Turda, γιος μεγιστάνα, είχε προσκαλέσει το θύμα στο σπίτι του για να παίξουν βιντεοπαιχνίδια στον υπολογιστή που μόλις είχε λάβει ως δώρο. Ωστόσο, όταν έχασε στο παιχνίδι, σκότωσε τον φίλο του, Vasya Pop.

Ο 14χρονος δράστης φαίνεται πως μαχαίρωσε συνολικά 27 φορές τον 15χρονο στον λαιμό, καθώς και σε διάφορα άλλα σημεία του σώματός του, σύμφωνα με τις Αρχές της χώρας.

«Μαχαίρωσε τον γιο μου. Είχε 27 μαχαιριές και το κεφάλι του είχε σχεδόν κοπεί. Αυτό ήταν το πρώτο χτύπημα, σύμφωνα με όσα μου είπαν οι ειδικοί. Έπειτα κακοποίησε το πτώμα του γιου μου» δήλωσε ο πατέρας του θύματος, σύμφωνα με το δημοσίευμα της Daily Mail.

Ο πατέρας χαρακτήρισε τον δολοφόνο του γιου του.

Σε φωτογραφίες που παρουσιάστηκαν στο δικαστήριο από τον τόπο του εγκλήματος, φαίνονται παντού τα αίματα του 15χρονου, των οποίων τα ίχνη αποδεικνύουν ότι προσπαθούσε να ξεφύγει από τον δράστη.

Κατά τη διάρκεια της δίκης, ορισμένοι μάρτυρες ισχυρίστηκαν πως το θύμα παρενοχλούσε συστηματικά τον δράστη, είτε με σωματική βία, είτε με λεκτική.

Ο Vasya Turda, γιος επιχειρηματία, καταδικάστηκε για τη δολοφονία του φίλου του ενώ έπαιζαν video games και του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 3,5 χρόνων.

Οι εισαγγελείς ζητούν ωστόσο την αύξηση της ποινής σε 15 χρόνια φυλάκισης.

[cnn.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου