ΔΙΕΘΝΗ

Σε διαμέρισμα πολυτελείας ο Στρος Καν

σε-διαμέρισμα-πολυτελείας-ο-στρος-καν-435439

Εγκατέλειψε την προσωρινή του κατοικία στο στο Μπρόντγουεϊ της Νέας Υόρκης ο πρώην ισχυρός άνδρας του ΔΝΤ, Ντομινίκ Στρος Καν για να εγκατασταθεί σε ένα νέο και πιο μόνιμο τόπο διαμονής μέχρι τη δίκη του.

Πρόκειται για ένα πολυτελές συγκρότημα κατοικιών που βρίσκεται στην συνοικία Τριμπέκα της Νέας Υόρκης, την οποία προτιμούν άνθρωποι των εικαστικών τεχνών και της μουσικής.

Όπως αναφέρει το CNN, επικαλούμενο πληροφορίες από μεσίτες της περιοχής, το ζητούμενο μηνιαίο ενοίκιο για το συγκεκριμένο λοφτ στο οποίο διαμένει ο Στρος Καν ήταν 60.000 δολάρια το μήνα. Ωστόσο, δεν αναφέρεται το ποσό που πληρώνει στην πραγματικότητα ο πρώην ισχυρός άνδρας του ΔΝΤ.

Οι δικηγόροι του Στρος Καν μπόρεσαν να εξασφαλίσουν την Τετάρτη την έγκριση του δικαστή στο Μανχάταν για αυτή την αλλαγή χώρου διαμονής.

Ο Στρος Καν θα βρίσκεται εκεί υπό κατ’ οίκον περιορισμό με ένοπλο σωματοφύλακα και με ένα ηλεκτρονικό βραχιόλι στον αστράγαλό του.

Εν τω μεταξύ, οι δικηγόροι του πρώην ισχυρού άνδρα του ΔΝΤ ετοιμάζονται πυρετωδώς για την υπερασπιστική γραμμή που θα ακολουθήσουν στη δίκη.

 

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου